Liga 1

Săpunaru și Dragoș Grigore, lăsați în urmă la golurile Craiovei » Cum au fost ridiculizați veteranii Rapidului

Dragoș Grigore a căzut atunci când a încercat să-l blocheze pe Rivaldinho // foto: captură PrimaSport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 12 November 2022

Cristian Săpunaru (38 de ani) și Dragoș Grigore (36), cuplul de stoperi ai Rapidului, a fost depășit cu ușurință la primele două goluri din meciul cu Universitatea Craiova.

Începutul duelului din Giulești a relevat noi semne de slăbiciune ale apărării Rapidului.

Fundașii centrali Cristian Săpunaru și Dragoș Grigore, care au o vârstă combinată de 74 de ani, au fost depășiți ușor de alb-albaștri la fazele primelor două goluri.

Dragoș Grigore și Cristian Săpunaru, depășiți la primele două goluri din Rapid - Universitatea Craiova

La golul de 0-1, totul a plecat de la Arlauskis. Portarul lituanian a aruncat către Bancu, fundașul stânga a pasat în interior, către Rivaldinho, care a preluat între fundașii centrali ai Rapidului. Grigore făcea marcaj larg la brazilian, Săpunaru a fost tras în lateral de Baiaram.

Rivaldinho a preluat, s-a întors nestingherit, iar Dragoș Grigore a alunecat și a căzut lângă el. Asta i-a permis lui Rivaldinho să-l servească pe culoar pe Alexandru Crețu, care a preluat și l-a „executat” pe Horațiu Moldovan.

Atât Rivaldinho, cât și Crețu au fost în poziții la limită în momentul paselor către ei. Ambii au fost ținuți în joc de poziționarea haotică a lui Săpunaru!

Stoperii Rapidului și-au arătat vârsta și la golul 2. Rivaldinho, pasator decisiv, a plecat dintre ei. Grigore a reacționat târziu și nu a strâns la timp. A urmat o pasă în fața porții, de unde Baiaram a împins mingea în plasă.

Rivaldinho i-a lăsat în urmă pe Dragoș Grigore și Săpunaru la faza golului 2

Săpunaru s-a revanșat parțial la golul de 1-2, când i-a pasat cu capul lui Alexandru Albu. Mijlocașul a preluat și a finalizat cu sânge rece. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.