Liga 1

Faza din Liga 1 care l-a făcut pe Răducioiu să exclame: „Doar Real Madrid mai poate face așa ceva!”

Florin Răducioiu, la PrimaSport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 noiembrie 2022

Fostul atacant român Florin Răducioiu (52 de ani) a fost plăcut impresionat de faza golului de 0-1 din Rapid - Universitatea Craiova 2-2: „Cum numai Real Madrid poate face!”

CSU Craiova a deschis scorul în Giulești încă din minutul 5, prin Alexandru Crețu. Faza a plecat de la Arlauskis. Portarul lituanian a aruncat către Bancu, fundașul stânga a verticalizat, pasă în interior către Rivaldinho, care a preluat între fundașii centrali ai Rapidului. Grigore făcea marcaj larg la brazilian, Săpunaru a fost tras în lateral de Baiaram.

Rivaldinho a preluat, s-a întors nestingherit, iar Dragoș Grigore a alunecat și a căzut lângă el. Asta i-a permis lui Rivaldinho să-l servească pe culoar pe Alexandru Crețu, care a preluat și l-a „executat” pe Horațiu Moldovan.

Faza din Rapid - Universitatea Craiova l-a uimit pe Florin Răducioiu: „Cum numai Real Madrid poate face!”

Florin Răducioiu a lăudat combinația elevilor lui Rădoi, despre care a spus că așa ceva „numai Real Madrid poate face”.

Golul este de o simplitate și de o eficiență ca la echipele mari. Fază de gol cum numai Real Madrid poate face! O repunere de la Arla către Bancu, acesta verticalizează, vede că este spațiu, îl vede pe Rivaldinho, care are timp și spațiu - profitând și de căderea lui Grigore - și îi pasează excelent lui Crețu.

Acesta citește faza foarte bine, cu mare inteligență. Îmi place foarte mult de acest jucător care vede spațiu liber, se demarcă în profunzime. Finalizare cu latul, frumos. Gol de o frumusețe și eficiență cum au doar echipele mari”, a afirmat Răducioiu la emisiunea „Fotbal Show”, pe PrimaSport.

VIDEO » Alexandru Albu, după Rapid - Universitatea Craiova: „Mi-a spart buza!”

>

Mai multe știri despre Rapid - Universitatea Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.