Liga 1

Bănel Nicoliță, propunere pentru Becali: „L-aș transfera instant. Nu mai găsești ca el în România”

Bănel Nicoliță, 37 de ani, e de părere că Juan Bauza (26, mijlocaș ofensiv) de la FCU Craiova ar trebuit cumpărat de FCSB.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 noiembrie 2022

Bănel Nicoliță, 37 de ani, e de părere că Juan Bauza (26, mijlocaș ofensiv) de la FCU Craiova ar trebuit transferat de FCSB.

„Bauza este foarte bun. Este unul dintre cei mai buni jucători din campionatul intern. Îl văd la FCSB, clar. Are o uşurinţă în joc, e foarte tehnic, un pasator bun, driblează uşor. Să-ţi dribleze doi-trei jucători... în campionatul din România de azi, fotbalist ca el nu mai găseşti. 

A mai fost Sânmărtean. Eu, dacă eram acum patron la FCSB, l-aş fi luat instant, aş fi dat banii. Gigi este singurul care poate să plătească aceste sume mari”, a declarat Nicoliță, conform Fanatik

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova: „Nu-l vând pe Bauza în România”

Adrian Mititelu, finanțatorul oltenilor, susținea în septembrie că îl va vinde doar în străinătate pe argentinianul de care s-ar fi interesat inclusiv Rapid și CS Universitatea Craiova.

„Hai să lămurim problema cu Bauza. El nu se va mișca de la FCU până în vara anului viitor. Valorează foarte mulți bani, iar Gigi Becali nu își permite să dea atâția bani pe el. La ora asta Bauza mai este dorit de Șucu și Rotaru, dar nu îl dau în România. Și așa pe Compagno l-am dat cu inima strânsă, iar pe Bauza, vă mai spun încă o dată, nu îl vând în România”, a declarat Mititelu, care se așteaptă să primească în schimbul lui Bauza 4-5 milioane de euro.

Îmi mai place un jucător din Liga 1, dar nu pot să-l iau acum. Îmi place Bauza de la Craiova, însă doar din iarnă putem să-l luăm, acum nu se mai pune problema
Gigi Becali, patron FCSB

Bauza a ajuns prima dată în România în 2020, la Csikszereda, iar din iulie 2021 evoluează pentru FCU Craiova. În Liga 1, argentinianul a reușit 5 goluri și 9 pase decisive în 36 de meciuri oficiale.

VIDEO » Vlad Tudor, după debutul la FCSB: „Știu că pot mai mult”

>

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.