Liga 2

Continuă brambureala în fotbalul românesc » Antrenorul abia revenit la olteni amenință: „Ori plec eu, ori jucătorii!”

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 13 November 2022

Florin Stângă (44 de ani), antrenorul divizionare secundei Viitorul Pandurii Târgu Jiu, amenință cu demisia. Eșecul suferit ieri, 0-4 contra celor de la Unirea Slobozia, l-a făcut să își verse nervii pe fotbaliști.

Lucrurile nu se liniștesc niciodată la Viitorul Pandurii. Doar revenit la echipă, antrenorul Florin Stângă acuză lipsa de disciplină a elevilor lui și amenință cu plecarea. 

Florin Stângă: „Eu plec eu, ori pleacă ei!”

„E o mare umilință. Am primit o lecție din toate punctele de vedere. Din păcate, atitudinea noastră nu a fost cea corespunzătoare. Am întâlnit un adversar bun, care ne-a dominat la toate capitolele. Nu mă așteptam la scorul acesta, eu mă așteptam să câștigăm.

Sunt foarte supărat, dezamăgit, e clar că suferim undeva, e clar că va trebui să fie o schimbare. Undeva trebuie să schimbăm lucrurile, pentru că așa nu se poate continua! Până la urmă, trebuie să acceptăm că aceasta ne este valoarea, atât putem în momentul de față.

Ori plec eu, ori pleacă jucătorii! Nu pot să stau să mă chinui la nesfârșit. Sunt câțiva jucători care sunt de mult timp aici, sunt câțiva jucători nemulțumiți, care își doresc să plece. E clar, ori plec eu, ori mai bine bag copiii care vor să joace fotbal.

Așa nu mai merge! Cum am pierdut acum cu 4-0, așa pot să pierd și cu Gentă, Geană, Vespe, Vulpe, Buțurcă, nu-i nicio problemă, putem pierde și așa. I-am transmis patronului că sunt multe lucruri care nu sunt la locul lor. Ca să faci performanță în fotbal, trebuie disciplină și cu disciplina noi avem de suferit din punct de vedere al unor lucruri”, a declarat Florin Stângă, potrivit Liga 2.

Viitorul Pandurii Târgu Jiu ocupă locul 14 în liga secundă, cu 15 puncte stânse în 14 runde.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.