Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Un fotbalist din Serie A a suferit o accidentare horror și ratează Mondialul din Qatar: imagini dure

+7 Foto
Bartlomiej Dragowski s-a accidentat și ratează Mondialul din Qatar / foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 noiembrie 2022

Bartlomiej Dragowski (25 de ani), portarul polonez al celor de la Spezia, a suferit o accidentare groaznică în duelul de azi cu Verona (2-1), din etapa #15 din Serie A. Goalkeeper-ul a suferit o fractură la gleznă și va rata tot sezonul, inclusiv Mondialul din Qatar.

Accidentarea s-a petrecut în minutul 38, la scorul de 1-0 în favoarea Veronei, când goalkeeper-ul abia revenit pe teren după o altă accidentare, s-a ciocnit de Lasagna în tentativa de a-l bloca pe atacantul advers. Dragowski a ieșit cel mai șifonat, și-a fracturat glezna și a părăsit terenul în suferință, pe targă.

Polonezul Bartlomiej Dragowski s-a accidentat și ratează Campionatul Mondialul din Qatar!

Conform football-italia, el va rata tot sezonul, prezența la Mondialul din Qatar fiind și ea periclitată. El era cel de-al treilea portar al Poloniei pentru Mondialul care începe săptămâna viitoare.

+7 Foto
Polonezul Bartlomiej Dragowski s-a accidentat și ratează Mondialul din Qatar / Sursă foto: Guliver/Getty Images, Imago Images
  • Sursă foto: Guliver/Getty Images, Imago Images

Polonezii au anunțat deja înlocuitorul lui Bartlomiej Dragowski. Numele acestuia: Kamil Mieczysław Grabara, portarul lui FC Copenhaga, care mai bifase o singură selecție până în acest moment. Polonia face parte din Grupa C, alături de Argentina, Arabia Saudită și Mexic.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.