Liga 1

Decizie de neînțeles a lui Mladinovici în Mioveni - CFR Cluj: penalty refuzat și după intervenția VAR! » Dan Petrescu și-a făcut cruce pe margine

Dan Petrescu / Captură Orange Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 noiembrie 2022

CFR Cluj a fost dezavantajată în repriza secundă a partidei cu CS Mioveni, câștigată in-extremis, scor 1-0. 

Cea mai controversată fază a partidei s-a petrecut în minutul 67 al întâlnirii dintre CS Mioveni și CFR Cluj. Oaspeții au solicitat un penalty la un duel petrecut în careul argeșenilor. 

>

La capătul unei faze fixe, fundașul galben-verzilor, Guilherme Garutti, l-a lovit pe Yeboah, la nivelul ghetei, în suprafața de pedeapsă, însă arbitrul partidei a dictat fault în atac.  Ionuț Coza, din camera VAR, i-a comunicat „centralului” Horia Mladinovici să revadă faza pe monitor. Arbitrul s-a conformat, s-a uitat la reluări, dar și-a menținut decizia inițială!

Duelul dintre Garutti și Yeboah

Mladinovici nu a dictat nimic, Dan Petrescu a început să se închine

Pe bancă, Dan Petrescu, cel care aștepta cu sufletul la gură dictarea unui penalty, a început să se închine, contestând decizia luată de brigadă

Dan Petrescu, exasperat după decizia lui Mladinovici / Captură Orange Sport

CFR Cluj a înscris golul 2 în prelungiri, Mladinovici a anulat reușita pentru fault în atac

În cel de-al treilea minut al prelungirilor, la 1-0 pentru CFR, a mai avut loc o fază care a provocat discuții. 

La capătul unei faze plecate de la un fault în atac al lui Malele, care l-a ținut în tușă pe Burnea, „feroviarii” au ajuns să înscrie golul doi al partidei, anulat însă pe fondul imprudenței comise de atacantul CFR-ului. Asistentul de pe acea parte, Marius Cristian Marchidanu, a fost vigilent și a semnalizat faultul. 

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.