Liga 1

Gigi Becali s-a convins! Are antrenorul pentru FCSB: „De ce mă mai întrebați de Reghecampf?”

Gigi Becali / foto: Arhivă GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 noiembrie 2022

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a intrat în direct la TV după victoria reușită de roș-albaștri în fața lui FCU Craiova, scor 2-0. Finanțatorul vicecampioanei a lăsat de înțeles că Mihai Pintilii va continua pe banca echipei și după reluarea campionatului.

După cele două victorii categorice reușite de FCSB în ultimele două etape din campionat, 3-1 cu Rapid și 2-0 cu FCU Craiova, Gigi Becali e dispus să-i dea o șansă lui Pintilii pentru a continua să conducă echipa și de acum înainte, condiția fiind ca regulamentele să nu-i interzică acest lucru. Latifundiarul a respins încă o dată varianta unui come-back al lui Laurențiu Reghecampf, aflat pe „făraș” în Azerbaidjan.

Gigi Becali: „Dacă permite regulamentul, Pintilii rămâne”

„Dacă a putut Croitoru, înseamnă că putem și noi, nu? (n.r. - să aibă pe bancă un antrenor fără licență) Eu spun că Pintilii va sta pe bancă, deși o să aducem un antrenor. Vorbesc serios, nu știu dacă o să rămână Pintilii antrenor. Dacă permite regulamentul, da. Dacă nu permite regulamentul, atunci o să facem conform regulamentelor. 

(...) Nu e nimic adevărat despre Reghecampf! Doamne ferește, nu mi-a zis nimic despre faptul că ar veni gratis! Eu nu vorbesc cu «dacă», nu mă știți? Mie nu-mi place să vorbesc cu «dacă». Eu v-am spus doar că vreau să respect regulamentele. Ce-mi place la Pintilii? Am văzut două meciuri la care m-am uitat ca la spectacol, ca la teatru! Asta vreau eu. De ce mă mai întrebați despre Reghecampf, dacă v-am spus că vreau să respect regulamentele cu Pintilii? (râzând)”,  a declarat Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Între cei din staff și Dică n-au fost probleme. Sunt niște oameni buni, întrebați-i pe cei de acolo despre cum se comporta el cu echipa. Ați văzut ce a spus Pintilii? Că le-a redat plăcerea de a juca. 

Despre Pintilii vorbește jocul. A bătut Rapidul, a bătut Craiova, o echipă foarte bună. O să vedeți, Craiova o să-și revină, s-ar putea să ajungă și în play-off, dacă nu va mai face o anumită greșeală. Nu vă spun care, să nu se spună că mă bag eu

- Gigi Becali, patron FCSB

Gigi Becali, despre Omrani: „A pierdut toate mingile”

„Am condus, apoi am închis jocul, nu le-am mai dat nicio șansă, deși tot noi am avut ocazie clară, la Omrani. Omrani e valoros, dar mi s-a părut mai bun David Miculescu pe post de atacant. Mi-a plăcut că nu pierde mingea, mi-au plăcut ideile lui de joc, am văzut niște pase de fotbalist. Foarte stabil mental, fără emoții, fără teamă, exact ce trebuia să facă un fotbalist. 

Omrani a pierdut toate mingile. Să nu credeți că mi-am pierdut încrederea în Omrani, aștept să fie acel Omrani pe care l-am dorit cinci ani. 

Pe Dawa nu am fost supărat, dar are agresivitate. Mai greșește, dar mai dă și câte un gol”, a mai spus Becali. 

Eu vorbesc despre siguranță. Nu i-am dat nicio șansă Rapidului, dar nici Craiovei nu i-am dat șanse, chiar dacă nu poți fi la fel în fiecare meci. La 2-0, trebuia să ai mai multă posesie, dar aici e vorba de șmecherie. Dar dacă am 2-0, mai am nevoie de golul al treilea, oare? Darius Olaru o dădea în spate la 2-0, i-o dădea și lui Târnovanu să se încălzească. Asta o să le spun și eu. Dacă am 2-0, nu vreau să se facă 3-0, nu vreau să riscăm să fim prinși pe contraatac.

- Gigi Becali, patron FCSB

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.