Liga 1

Nu mai face Gigi Becali schimbările la FCSB? Detaliul remarcat în victoriile cu Rapid și FCU Craiova

+15 Foto
FCSB s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la FCU Craiova. A fost a doua etapă la rând în care vicecampioana nu schimbă în pauză. Î

Articol de Remus Răureanu, Liviu Manolache  —  luni, 14 noiembrie 2022

FCSB s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la FCU Craiova. A fost a doua etapă la rând în care vicecampioana nu schimbă în pauză. În mandatul lui Dică nu s-a întâmplat așa ceva, a mai existat o astfel de situație doar în vremea lui Edi Iordănescu.

FCSB a câștigat derby-ul cu Rapid, 3-1, și a bătut și la Craiova, 2-0, în două meciuri în care roș-albaștrii nu au mai făcut nicio schimbare în pauză.

FCSB, nicio schimbare la pauză cu Rapid și FCU Craiova

Situația e remarcabilă pentru că înlocuirile din pauzele meciurilor erau o obișnuință în perioada în care Nicolae Dică și Anton Petrea au condus echipa.

Nu s-a mai întâmplat din vremea lui Edi Iordănescu ca FCSB să nu opereze nicio schimbare în pauză. Actualul selecționer își negociase o libertate de decizie, un motiv pentru care Becali l-a și demis până la urmă.

Pintilii l-a și folosit pe Octavian Popescu ca mijlocaș stânga, pe postul favorit. Ilie Dumitrescu a susținut la „Fotbal Club, de la Digi Sport, că Gigi Becali a avut decizia: „Lui Tavi i-a dat încredere Becali! El a hotărât ca Popescu să fie extremă stânga, Pintilii doar l-a antrenat pentru poziția aceasta”.

Este o bucurie să merg la naționala de tineret, nu am vreo problemă că nu o să fiu la naționala mare. Sper să fiu în lotul pentru preliminariile Euro. Pintilii mi-a dat mai multă încredere, sper să îl răsplătesc. El și Lucian Filip îmi ziseseră că o să marchez iar.

- Octavian Popescu

VIDEO CU FAZA. Octavian Popescu, șut de excepție la 0-0 în FCU Craiova - FCSB

>

Citește și alte știri despre FCU Craiova - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.