Liga 1

Panduru, impresionat de golul lui Tavi Popescu: „Este o lovire excepțională a mingii”

Octavian Popescu/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 noiembrie 2022

Basarab Panduru, fost internațional, a comentat golul lui Octavian Popescu în meciul FCU Craiova - FCSB 0-2.

Tavi Popescu a schimbat tabela în minutul 4, grație unui șut în forță de la 18 metri, deviat și de unul dintre fundașii oltenilor.

>

Basarab Panduru, impresionat de golul lui Octavian Popescu

„Nu ai ce să comentezi. Este o lovire excepţională a mingii. E clar că are şi puţin noroc. Mingea este respinsă şi deviată de un adversar. Nu ştiu dacă era gol, dar parcă nici nu mai contează. Îl lăsăm aşa. Este din cale afară de frumos modul în care lovește mingea.

Nu vezi toată ziua asemenea lovire cu piciorul, şiret întins, frumos, poziţie foarte grea. El dă din prima. Foarte bine lovită mingea. Aici vezi şut frumos, sănătos. El mereu a ştiut să lovească mingea bine. 

E şi grea execuţia asta. Dacă nu ştii să dai... nu e vorba de încredere. Trebuie să îşi găsească poziţie la minge”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Octavian Popescu, despre meritele lui Mihai Pintilii: „Mi-a dat mai mult curaj. Mi-a și zis că o să marchez”

„Am intrat pe un loc de play-off, sper să avem o șansă pentru campionat. Pintilii mi-a dat mai multă încredere, am mai mult curaj. 

Cred că aveam nevoie de un meci cum a fost cel cu Rapid să mă descătușez, să mă eliberez puțin mental. Mi-au spus cei din staff, mă refer la Pintilii și Filip, că o să marchez. Mi-aș dori să rămână”, a spus Popescu după meci, potrivit sursei menționate.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.