Liga 1

Gică Popescu a „luat la ochi” un jucător de la FCSB: „Nu a avut o evoluție nemaipomenită”

Gică Popescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 14 November 2022

Gică Popescu (55 de ani), președintele echipei Farul Constanța, a analizat FCU Craiova - FCSB 0-2 și a vorbit despre prestația lui Octavian Popescu (19 ani).

Tavi Popescu a reușit să deschidă scorul cu oltenii, după un șut superb de la distanță, ușor deviat. A fost al doilea meci consecutiv cu gol marcat pentru „decarul” de la FCSB, după cel cu Rapid, scor 3-1.

>

Gică Popescu a analizat prestația lui Octavian Popescu

„La gol, laba piciorului este întinsă perfect. Dar nu cred că a avut o evoluție nemaipomenită. Anul trecut crea foarte multe faze de poartă. Anul acesta exagera, intra cu mingea unde erau mai mulți adversari.

Când va căpăta experiență, va vedea că în față are un zid, va juca mingea în partea cealaltă. Asta este o obligativitate, să iei unu la unu când ai doar un adversar, dar nu cum face el, când are doi-trei oponenți în față. 

E și o chestie de încredere, crede că îi poate dribla pe toți. Nu e așa. Schimbă direcția. Doar când ai un singur adversar în față e obligatoriu să iei acțiunea pe cont propriu”, a declarat Gică Popescu la „Fotbal Show”, emisiunea realizată în coproducție Gazeta Sporturilor - Prima Sport.

Golul lui Tavi Popescu e foarte frumos. Este acest drop cu piciorul drept. Execuția e perfectă. Este adevărat, e o deviere a mingii, dar cred că ar fi fost gol oricum. În fotbal dacă nu tragi la poartă, nu încerci, nu marchezi.

- Florin Răducioiu, la „Fotbal Show”

FCU Craiova - FCSB 0-2 / Risto Radunovic: „A fost o victorie muncită”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.