Liga 1

Gică Popescu, revoltat că Pintilii stă pe banca lui FCSB și dă interviuri după meci: „Mi se pare de prost gust! De ce se mai fac regulamente dacă intervin tot felul de aranjamente?”

+15 Foto
Gică Popescu / Captură Prima Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 noiembrie 2022

Gică Popescu (55 de ani), președintele celor de la Farul, a taxat postura în care se află Mihai Pintilii la FCSB. Fără să dețină lincență PRO, fostul mijlocaș i-a antrenat pe roș-albaștri în ultimele partide, iar varianta ca el să continue pe bancă a prins contur, judecând după declarațiile lui Gigi Becali.

„Baciul” consideră că Mihai Pintilii și antrenorii aflați în situația sa nu ar trebui să aibă dreptul de a sta pe bancă și nici de a oferi interviuri.

Gică Popescu îl taxează pe Mihai Pintilii: „Nu ai licență, lasă-l pe cel care are licență să vină să conducă echipa!”

E normal să nu stai pe bancă în momentul în care nu ai toate licențele necesare pentru a conduce o echipă. Eu cred că s-au făcut multe lucruri urâte. Sunt antrenori care antrenează și au lângă ei o «fantomă» care are licență și se spune că respectivul conduce echipa. Dar la interviuri vine cel care conduce cu adevărat echipa. 

Nu e normal! Ai licență, vii și te prezinți la interviuri înainte de meci! Nu ai licență, lasă-l pe cel care are licență să vină să conducă echipa. Derogările astea mi se par de prost gust. Atunci, care mai e diferența întrei cei care se duc, învață, fac școli, așteaptă să treacă toți acești pași pentru a-și lua licența PRO și antrenorii care au licența A, licența B și pun o «fantomă»  lângă ei și vin și conduc echipele?

La regulament scrie ceva, de ce se mai fac regulamente dacă intervin tot felul de astfel de aranjamente?”, a spus Gică Popescu la Prima Sport, în emisiunea „Fotbal Show”, moderată de jurnalistul GSP Costin Ștucan.

Gigi Becali, dispus să-l lase pe Mihai Pintilii pe bancă

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a intrat în direct la TV după victoria reușită de roș-albaștri în fața lui FCU Craiova, scor 2-0. Finanțatorul vicecampioanei a lăsat de înțeles că Mihai Pintilii va continua pe banca echipei și după reluarea campionatului.

După cele două victorii categorice reușite de FCSB în ultimele două etape din campionat, 3-1 cu Rapid și 2-0 cu FCU Craiova, Gigi Becali e dispus să-i dea o șansă lui Pintilii pentru a continua să conducă echipa și de acum înainte, condiția fiind ca regulamentele să nu-i interzică acest lucru. Latifundiarul a respins încă o dată varianta unui come-back al lui Laurențiu Reghecampf, aflat pe „făraș” în Azerbaidjan.

„Dacă a putut Croitoru, înseamnă că putem și noi, nu? (n.r. - să aibă pe bancă un antrenor fără licență) Eu spun că Pintilii va sta pe bancă, deși o să aducem un antrenor. Vorbesc serios, nu știu dacă o să rămână Pintilii antrenor. Dacă permite regulamentul, da. Dacă nu permite regulamentul, atunci o să facem conform regulamentelor, ”, a declarat Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

. Eu am terminat Licența B în Moldova, anul viitor mă voi înscrie la Licența A. O iau treptat, nu pot sări direct la Licența Pro. Nu știu ce va urma, eu îmi doresc să antrenez echipa asta, doar că nu e momentul meu. Vom vedea ce va fi. Trebuie să mă liniștesc puțin, să se liniștească și băieții, să vină concentrați la antrenamente.

- Mihai Pintilii, după FCU Craiova - FCSB 0-2

FOTO / Cele mai tari imagini din duelul FCU Craiova - FCSB 0-2

VIDEO Risto Radunovic, după FCU Craiova - FCSB: „A fost o victorie muncită”

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.