Liga 1

Neagoe și Croitoru știu să facă doar 1-1! Clasamentul LIVE, după U Cluj - FC Argeș

U Cluj și FC Argeș au remizat, 1-1, în penultimul meci al rundei #18 din Superliga, acesta fiind scorul clasic al întâlnirilor dintre Eugen Neagoe și Marius Croitoru.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 noiembrie 2022

U Cluj și FC Argeș au remizat, 1-1, în penultimul meci al rundei #18 din Superliga, acesta fiind scorul clasic al întâlnirilor dintre Eugen Neagoe și Marius Croitoru.

U Cluj a avut prima mare ocazie a partidei în minutul 3, când Thiam a reluat în picioarele lui Straton din marginea careului mic. 

Dacă ardelenii au ratat, FC Argeș a reușit să deschidă scorul. Garita a plecat în spatele lui Ispas și a profitat de gafele lui Gorcea, ieșit neinspirat dintre buturi și poziționat greșit ('18). 

U Cluj - FC Argeș » Duelul Neagoe vs. Croitoru se termină mereu la fel!

Piteștenii aveau să intre în avantaj la pauză. Surpriză mare, pentru că U a lovit de două ori bara pe parcursul primului act, prin Lorand Fulop ('26, '38),

Până la urmă, fotbalul a răsplătit-o pe trupa lui Neagoe, iar Remacle a egalat la capătul unei faze la care întreaga defensivă a oaspeților s-a apărat îngrozitor ('61)

N-au mai fost ocazii mari până la final, acest rezultat o urcă o poziție în clasament pe FC Argeș și o păstrează pe U Cluj pe 13, loc de baraj.

1-1s-au încheiat toate cele 4 confruntări directe dintre Neagoe și Croitoru

I-am felicitat pe jucători pentru atitudine, pentru jocul pe care l-am făcut în această seară, am dominat adversarul în totalitate. Ei au avut două șuturi pe poartă și au marcat o dată. În rest, nu ne-au pus probleme.

Meritam să câștigăm, am avut multe ocazii, bară, am avut de toate, mai puțin goluri, am reușit doar unul, am pierdut două puncte mari. Țin să le mulțumesc și suporterilor, au fost alături de noi, au crezut până la final. Din păcate, n-am reușit să le aducem bucuria celor 3 puncte la final, dar ei apreciază tot ce facem pe teren

Eugen Neagoe, antrenor U Cluj

Am intrat puțin timorați, în ultimele 20 de minute ne-am retras în apărare. Felicit echipa, am câștigat un punct. Am avut ocaziile noastre, Garita putea face 2-0 și altfel era jocul
Constantin Schumacher, „secund” FC Argeș

Clasamentul actualizat din Liga 1

FINAL. U Cluj - FC Argeș 1-1

U Cluj - FC Argeș. Echipele de start

Universitatea Cluj: Gorcea - Vlădoiu, Pițian, D. Ispas, Briceag - Simion, I. Filip, Ov. Bic - Chipciu, Thiam, L. Fulop
Rezerve: P. Iliev - R. Romeo, Fl. Ilie, Purece, Remacle, Hofman, Horșia, Ad. Bălan
Antrenor: Eugen Neagoe

FC Argeș: Straton - Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Jakolis - Meza Colli, Njike - Al. Ișfan, Calcan, Donisa - Garita
Rezerve: Greab - M. Constantin, Alceus, Raynov, I. Șerban, G. Crețu, Bertrand, Celestine, Pîrvu
Antrenor: Marius Croitoru

Arbitru: Andrei Chivulete (București) / A1: Sebastian Gheorghe (Suceava) / A2: Adrian Vornicu (Iași) / Arbitru VAR: George Rareș Vidican (Satu Mare), Arbitru AVAR: Alexandru Vodă (Alba Iulia) / R1: Szabolcs Kovacs (Satu Mare) / Observator arbitri: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea)
Stadion: Cluj Arena

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.