Liga 1

Cum trebuie să joci pentru Rapid? Răspunsul unui copil i-a impresionat pe jucători: „Ca și cum ai lupta pentru propria familie într-un război!”

Imagini de la acțiunea inedită a Rapidului: fotbaliștii au stat la „miuțe” cu copiii, apoi i-au plimbat cu autocarul clubului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 noiembrie 2022

Nu degeaba George Copos spunea despre Rapid că e „farmecul vieții”. Un copil de doar câțiva ani a oferit un răspuns impresionant în timpul unei acțiuni a echipei mari a giuleștenilor, când a fost întrebat cum arată, în opinia lui, devotamentul pentru culori.

Întrebat cum ar trebui să joace fotbaliștii la Rapid, răspunsul puștiului, preluat de toată presa, e unul reprezentativ pentru starea de spirit din Giulești: „Ca și cum ai lupta pentru propria familie într-un război!”. Reacția copilului i-a impresionat pe jucători. Albu a ținut să evidențieze pasiunea micului suporter: „Ați auzit cât de frumos a spus? Ați mai auzit la altă echipa un asemenea răspuns?!”.

Rapid, relație specială cu „grădinița” Giuleștiului

Rapid e unul dintre cluburile din Liga 1 care acordă o atenție deosebită fanilor de toate vârstele. Pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copiilor, clubul a pregătit mai multe evenimente speciale dedicate micilor giuleșteni. Rapid a organizat la acel momente diverse activități derulate chiar pe noul stadion din Grant: turnee de FIFA 22, Fortnite, un meci de oină sau o partidă la care au participat legendele.

VIDEO Imagini de la acțiunea inedită a Rapidului: fotbaliștii au stat la „miuțe” cu copiii, apoi i-au plimbat cu autocarul clubului

>

Citește și alte știri despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.