Nationala

A venit verdictul pentru doi dintre „tricolori”: cât vor lipsi Denis Alibec și Florin Tănase

Alibec și Florin Tănase sunt indisponibili pentru următoarea acțiune a primei reprezentative / foto: GSP

Articol de Remus Răureanu  —  luni, 14 noiembrie 2022

Atacanții Denis Alibec (31 de ani) și Florin Tănase (27 de ani), două dintre marile absențe ale „tricolorilor” pentru amicalele cu Slovenia și Republica Moldova, au aflat cât vor absenta din cauza problemelor medicale cu care se confruntă.

Denis Alibec a ajuns duminică în cantonamentul naționalei, dar a acuzat o problemă medicală. Staff-ul medical a tras concluzia că atacantul Farului are o leziune musculară, astfel că selecționerul Edi Iordănescu l-a chemat de urgență pe Marius Ștefănescu, mijlocașul celor de la Sepsi.

Din informațiile obținute de GSP.ro, vârful Farului Constanța are o ruptură musculară care-l va ține în afara terenului timp de aproximativ trei săptămâni.

Florin Tănase, OUT șase săptămâni

În ceea ce-l privește pe Florin Tănase, fostul „decar” de la FCSB are un ligament afectat, astfel că va fi indisponibil timp de șase săptămâni. Acesta nu va mai evolua deloc în 2022. 

Florin Tănase s-a accidentat în ultimul meci al celor de la Al Jazira, 0-1 cu Al Wahda. Atacantul a rezistat doar 15 minute pe teren, apoi a fost înlocuit de Coulibaly.

Tot luni, GSP.ro a dezvăluit în exclusivitate că Nicușor Bancu, fundașul stânga al Universității Craiova, e suspect de ruptură de ligamente încrucișate. Și el a ieșit din calculele lui Edi Iordănescu, fiind în pericol să stea departe de gazon în jur de 4-5 luni. 

VIDEO Denis Alibec spune că e fericit la Farul: „Nu mă gândesc la plecare”

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.