Liga 1

„A vorbit fără să fie întrebat” » Mihai Rotaru intervine în disputa Cârțu - Rădoi

Mihai Rotaru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 noiembrie 2022

Mihai Rotaru, patronul lui CSU Craiova, a comentat evenimentele tensionate petrecute în club în ultimele zile, după ce Mirel Rădoi a ales să critice public indisciplina din cadrul lotului.

Ieri, patronul juveților îi criticase pe Rădoi și pe președintele Sorin Cârțu, despre care a spus că „și-au spălat rufele murdare în public”, și a anunțat că-i va amenda. Între timp, Rotaru și-a mai îndulcit discursul și astăzi a negat că ar exista o ruptură în interiorul clubului. Totuși, a lăsat de înțeles că n-a fost de acord cu ieșirea lui Sorin Cârțu, care a contestat public măsurile lui Rădoi. 

Mihai Rotaru intervine în disputele interne de la Craiova: „Cârțu a vorbit fără să fie întrebat”

„Noi suntem alături de domnia sa în continuare (n.r. - de Mirel Rădoi), nu e nimic anormal. Lucrurile sunt pe făgașul normal, așa trebuie să se desfășoare. Sigur că domnia lui trebuie să-și impună lucrurile, dar trebuie să fim atenți, lucrurile pot degenera, pot fi interpretate. Cu toții avem lucruri pe care nu vrem să le expunem în public. Când ești într-o familie, nu vrei să se afle chiar toate lucrurile. Nu ținem lucrurile sub preș, dar pur și simplu nu le expunem. Mergem înainte. Domnul Rădoi și-a câștigat autoritatea, are susținerea noastră în totalitate

Domnul Cârțu a vorbit fără să fie întrebat. Glumesc, avem o relație specială cu domnul Cârțu. Am avut o discuție (n.r. - în interiorul clubului), iar lucrurile sunt clare. Au fost deficiențe de comunicare (n.r. - despre refuzul lui Rădoi de a-i răspunde la telefon lui Cârțu). Domnul Rădoi nu folosește telefonul atunci când antrenează, nu vorbește nici cu familia, e extrem de dedicat meseriei pe care o face 24 din 24 de ore. 

Îl apreciez și țin la el, pur și simplu. Nu este o ruptură. Suntem în Oltenia, suntem vulcanici”, a spus Mihai Rotaru, la Pro Arena. 

Jucătorii sunt profesioniști, trebuie să înțeleagă situația, să muncească mai mult, să-și asume mai mult lucrurile. Ivan e un jucător matur, a fost în primii trei jucători ai României în sezonul trecut, trebuie să-l sprijinim, dar fără să-l protejăm sau să ținem pe cineva în puf. 

În acest moment, el trebuie să respecte decizia antrenorului și să devină mult mai puternic. Îi prelungisem contractul pe 5 ani, așteptam momentul pentru a anunța acest lucru.

- Mihai Rotaru, acționar Universitatea Craiova

Despre reacția lui Cârțu la adresa lui Rădoi a scris și Cristian Geambașu: 

VIDEO Ciprian Marica, despre ieșirea lui Mirel Rădoi: „Încearcă să transmită o lecție”

>

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.