Liga 1

Gigi Becali anunță o ofertă de 2 milioane de euro: „Dă-i, mă, drumul de aici, că mă supăr pe tine! Bani, bani și iar bani!”

Gigi Becali / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 noiembrie 2022

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a susținut în această dimineață că a primit o ofertă de două milioane de euro pentru extrema Andrei Cordea (23 de ani), unul dintre cei mai în formă fotbaliști ai roș-albaștrilor.

Deși admite că singurul lui obiectiv în fotbal e să facă profit, latifundiarul n-a fost satisfăcut de oferta de două milioane de euro primită pentru Cordea. Becali n-a dezvăluit numele echipei care i-a ofertat jucătorul, mărturisind, în schimb, că există o ofertă și pe numele mijlocașului Malcom Edjouma.

Gigi Becali anunță că a primit o ofertă pentru Andrei Cordea

„Am avut acum ofertă pe Cordea. Da, două milioane de euro! I-am zis: „Dă-i, mă, drumul de aici, că mă supăr pe tine!” Am avut ofertă și pe Edjouma. Vând tot ce este pe bani. Vând, cumpăr, asta fac eu, cumpăr și vând.

Eu tot vă spun un lucru vouă. Banii, banii și iar bani! Fără bani, eu nu pot să fac fotbal, intru în faliment. Uitați-vă la Dinamo, uitați-vă la Astra Giurgiu. «Am nevoie de bani», spunea Napoleon ca să câștige războiul. Obișnuiți-vă că am nevoie de bani. Ce spirit? Spiritul nu se poate fără bani. E vorba doar de bani. Nici o biserică nu faci fără bani”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena. 

Andrei Cordea se numără printre jucătorii indispensabili de la FCSB în acest sezon. Opt goluri și 5 assist-uri a strâns Cordea la FCSB în acest sezon, în 25 de meciuri jucate în toate competițiile  Cordea joacă la FCSB din 2021, când era transferat de la Clinceni în schimbul sumei de 50.000 de euro.

1,5 milioane de euroe cota lui Andrei Cordea pe Transfermarkt

Normal că-i crește din nou cota lui Tavi Popescu, crește cu viteza luminii. Spusesem că nu mai cer niciun ban pe el, acum mă bucur iar de evoluțiile lui.

- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO Laude pentru Andrei Cordea la GSP Live: „Avea mari probleme când a venit la Clinceni, dar stătea mereu suplimentar, se antrena mult”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.