Liga 1

Gigi Becali dezvăluie cine e omul său de încredere: „Mă consult să văd pe cine vrea să pună. El o să fie cel mai mare antrenor”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 noiembrie 2022

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat, mai în glumă, mai în serios, se consultă cu Florin Tănase în privința noului antrenor al echipei roș-albastre.

Omul de afaceri spune că atacantul de la Al Jazira, cu care discuta în mod constant când acesta era legitimat la FCSB, l-a sfătuit să-l păstreze pe Mihai Pintilii ca antrenor.

Mai mult, Gigi Becali anunță că vrea ca Tase să devină antrenor la FCSB, după ce va renunța la cariera de jucător.

Gigi Becali: „Mă consult cu Florin Tănase să văd pe cine pun la FCSB”

„O să-l pun pe Tănase să antreneze. Tănase o să fie cel mai mare antrenor al lui FCSB. Cu el mă consult. El îi schimbă, el îi dă afară, el îi pune. 

Acum mă consult cu el să văd pe cine vrea să pună. Uite, cum a zis el. Mi-a spus să îl pun pe Pintilii. L-am pus pe Pintilii. Mi-a zis «Lasă jucătorii să facă antrenamente. Le place mi mult cu mingea, să joace fotbal 7 contra 2, 9 contra 2». 

I-am spus lui Pintilii, aşa am făcut şi uite că am câştigat. Acum să vedem când vine de la arabi peste un an şi jumătate. 

Îl bag antrenor şi gata. După ce termină, el o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson”, a spus Gigi Becali, potrivit as.ro.

Pintilii nu poate da indicații 

Mihai Pintilii nu deține nici măcar calificarea de antrenor! Iar în lipsa acesteia, nicio persoană nu poate să se ridice de pe bancă, în timpul meciurilor, pentru a oferi indicații. Regulamentul FRF specifică în mod explicit că doar un antrenor din staff poate da indicații. 

Iar pentru a îndeplini calitatea de antrenor trebuie, în primul rând, înainte de obținerea unei licențe, să fie deținător al unui carnet de antrenor.

VIDEO Marin Dună îl laudă pe Andrei Cordea: „Avea mari probleme când a venit la Clinceni, dar stătea mereu suplimentar, se antrena mult”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.