Handbal

Florentin Pera, „foarte nervos” după înfrângerea la limită cu Muntenegru: „Nu vreau să spun mai multe acum”

Florentin Pera // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de Raed Krishan (foto), Andrei Petrescu  —  marţi, 15 noiembrie 2022

Florentin Pera (42 de ani), selecționerul echipei naționale de handbal feminin a României, a comentat amar înfrângerea la limită cu Muntenegru, 34-35, care a spulberat șansele „tricolorelor” la semifinalele turneului. 

  • Reporterul Andrei Petrescu și fotoreporterul Raed Krishan sunt la Skopje și transmit de la fața locului toate informațiile importante.

România a rămas pe ultimul loc în grupă după eșecul din această seară cu Muntenegru și nu mai poate prinde semifinalele, indiferent de rezultatul partidei de miercuri cu Germania. 

Florentin Pera s-a declarat „foarte nervos” după meci, cel mai probabil din pricina arbitrajului, criticat dur de vedeta Cristina Neagu. 

Florentin Pera, după înfrângerea cu Muntenegru: „Sunt foarte nervos, nu vreau să spun prea multe acum”

„Vreau să felicit echipa Muntenegrului, dar și să spun că sunt foarte mândru de jucătoarele mele. Au luptat până la final.

Pentru mine, jucătoarele mele au câștigat acest meci! E opinia mea, nu vreau să spun prea multe acum pentru că sunt foarte nervos. Asta este viața în sport, încercăm acum să fim concentrați la meciul următor.

Nu multe echipe înscriu 34 de goluri contra Muntenegrului, dar am avut problemele în apărare. Asta este situația, trebuie să ne gândim la meciul următor”, a spus Pera la conferință. 

A fost un meci foarte dificil, decis în ultimele 5 minute. Sunt foarte mândră de echipa mea, de cum au luptat fetele până la final. Acum trebuie să ne calmăm și să ne gândim la meciul următor. 

- Bojana Popovic, antrenoare Muntenegru

Cele mai tari cadre din România - Muntenegru

Rezumatul VIDEO al meciului România - Muntenegru:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.