Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Rasism, xenofobie și homofobie în direct la TV! Moment îngrozitor înainte de Campionatul Mondial: „Cenzurați, cenzurați!”

Câțiva suporteri ai naționalei Argentinei au reprodus un refren de galerie plin de remarci rasiste, xenofobe și homofobe îndreptate spre jucătorii de culoare ai naționalei Franței.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 noiembrie 2022

Câțiva suporteri ai naționalei Argentinei au reprodus un refren de galerie plin de remarci rasiste, xenofobe și homofobe îndreptate spre jucătorii de culoare din naționala Franței.

În direct la o televiziune din Doha, mai mulți argentinieni au fost autorii unui moment reprobabil. În fața microfonului, aceștia i-au jignit pe fotbaliștii campioanei mondiale en-titre.

Surprinzător și regretabil e că reporterul a realizat târziu ce scandează argentinienii și a întrerupt momentul abia spre finalul cântecului. Atunci a început să strige: „Cenzurați, cenzurați!”

Suporterii naționalei Argentinei, moment îngrozitor înainte de Campionatul Mondial

Ascultați și faceți răspândite aceste cuvinte 

Ei joacă pentru Franța, dar sunt toți din Angola 

Cât de frumos vor fugi 

Fac sex cu shemales (n.r. - termen folosit deseori ofensator, în argou, pentru a face referire la femeile trans), ca poponarul de Mbappe 

Mamele lor sunt nigeriene 

Tații lor sunt din Camerun 

Dar în documente apare naționalitatea franceză

>

Campionatul Mondial 2022 începe duminică, de la 18:00, cu meciul de deschidere dintre Qatar, țara organizatoare, și Ecuador, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TVR 1.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.