Handbal

Cristina Neagu își continuă tirada la adresa arbitrajului! Mesaj de ultimă oră: „România merită mai mult respect! Eu merit mai mult respect!”

Cristina Neagu continuă tirada la adresa arbitrajului de la meciul România - Muntenegru, scor 34-35. Foto: Raed Krishan, GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 noiembrie 2022

Cristina Neagu nu poate trece peste momentele trăite marți, la meciul România - Muntenegru 34 - 35, de la Campionatul European de Handbal de la Skopje. 

Jucătoarea noastră a publicat un mesaj în care subliniază nedreptățile trăite de naționala de handbal a României la acest turneu final.

Cristina Neagu: „România merită mai mult respect. Eu merit mai mult respect”

„România merită mai mult respect. Eu merit mai mult respect. Ce s-a întâmplat aseară depășește cu mult granițele fair play-ului și respectului, valori pe care le respect foarte mult în sportul pe care îl practicăm. Este un moment trist pentru toată lumea handbalului”, a postat Cristina Neagu. 

Ce s-a întâmplat la meciul România - Muntenegru 34-35

Cu 32 de secunde înainte de finalul meciului, la 33-34, Muntenegru a avut atacul. După o aruncare de la 9 metri, mingea a ajuns la Itana Grbic. Aceasta a bătut mingea de podea și a încercat să o dribleze pe Crina Pintea. 

Muntenegreanca s-a oprit, a bătut din nou mingea de podea și a plecat spre poarta României, fiind faultată în semicerc. 

Arbitrele au considerat că Grbic a fost faultată. Totuși, cele două arbitre trebuiau să dea mingea României, Grbic făcând dublu dribling, un procedeu incorect. 

Muntenegrencele au transformat aruncarea de la 7 metri și au dus scorul la 33-35, astfel că România nu a mai avut timp să egaleze.

VIDEO. Cristina Neagu atacă arbitrajul după România - Muntenegru 34-35

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.