Campionate

Indiciu despre viitor? Unde a fost surprins Hoban, cel care și-a anunțat retragerea din cariera de jucător

Ovidiu Hoban, mijlocașul defensiv al lui CFR Cluj, va împlini 40 de ani în această lună

Articol de Beno David  —  miercuri, 16 noiembrie 2022

Ovidiu Hoban, mijlocașul defensiv al lui CFR Cluj, va împlini 40 de ani luna viitoare. El a anunțat că se va retrage din cariera de jucător la finalul sezonului și ar putea pregăti din vară o grupă de copii și juniori a lui Hapoel Be'er Sheva.

Marți după-amiază, Hoban a vizitat gruparea din Israel pentru care a evoluat între 2014 și 2017 și s-a antrenat alături de o formație de juniori a clubului.

Se întoarce Ovidiu Hoban la Hapoel Be'er Sheva?

Hoban are relații excelente la Hapoel, a jucat alături de Elyaniv Barda, acum antrenorul primei echipe, și a păstrat legătura cu Alona Barkat, femeia care finanțează clubul. De asemenea, Hoban este extrem de apreciat și de către fanii israelieni.

3 trofeea câștigat Hoban la Hapoel Beer Sheva, două titluri și o Supercupă. A bifat 114 meciuri în Israel (10 goluri și 7 assisturi)

Ovidiu Hoban: „Mi-am propus să mai joc până în vară”

„Până în vară, atât mi-am propus să mai joc. Ăsta e obiectivul. Nu că n-aş mai putea, dar aşa mi-am propus. E 100%, sunt convins. Fotbalistic o să se termine povestea mea”, a anunțat recent Ovidiu Hoban, care a prins 17 prezențe în tricoul CFR-ului în acest sezon, cele mai multe din postura de rezervă.

5 titluriare Hoban la CFR Cluj, pentru care evoluează din 2017

Ovidiu Hoban, despre drama trăită în adolescență: „Mă bucur că am scăpat de calvar”

>

Mai multe știri de actualitate din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.