Liga 1

E gata stadionul: pe 10 decembrie îl inaugurează! Duel din Liga 1 special ales

+29 Foto
Noul stadion al lui Hermannstadt va fi inaugurat la meciul cu Farul, de pe data de 10 decembrie

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 noiembrie 2022

AFC Hermannstadt, formația de pe locul 5 în Superliga, a anunțat, pe pagina oficială de Facebook a clubului, că inaugurarea noii arene din Sibiu va avea loc pe data de 10 decembrie, împotriva celor de la Farul Constanța, liderul la zi al campionatului. 

Conducerea clubului sibian a mai precizat în comunicatul de azi că va reveni în curând cu detalii despre eveniment, abonamente și bilete. 

GALERIE FOTO. Imagini superbe din aer cu noua „bijuterie” din Liga 1

+29 Foto
Imagini noi cu stadionul „Municipal” din Sibiu // foto: captură YouTube @ CON-A

Stadionul lui Hermannstadt va fi inaugurat pe 10 decembrie

Valoarea totală a investiției a depășit cu 4,5 milioane de euro suma calculată inițial, motiv pentru care Primăria a solicitat de curând suplimentarea bugetului. Costul calculat în faza incipientă fusese de 24 de milioane de euro.

Stadionul din parcul „Sub Arini” va ajunge la o capacitate 12.363 de locuri, din care 302 locuri VIP. Arena va avea și o sală de atletism, care va fi amplasată sub actuala tribuna 2. Sala de box va fi la parter, unde vor fi amplasate și spațiile de alimentație publică.

Suprafața de joc va avea 105 metri lungime și 68 lățime, iar gazonul va fi natural, ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație.

Pe durata construcției noii arene din Sibiu, formația antrenată de Marius Măldărășanu (47 de ani) a jucat „în exil”. Sibienii și-au desfășurat partidele de pe teren propriu pe Stadionul Municipal din Mediaș. 

VIDEO. Imagini filmate din dronă cu noul stadion din Sibiu

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.