Nationala

Ilie Dumitrescu, impresionat de pariul lui Edi Iordănescu: „O surpriză plăcută! E un câștig pentru noi”

România - Slovenia 1-2 | Ilie Dumitrescu, fostul mare fotbalist al naționalei României, a fost impresionat de evoluția lui Olimpiu Moruțan, 23 de ani, care a dinamizat jocul „tricolorilor” după ce a fost introdus pe teren la pauză. Foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 noiembrie 2022

România - Slovenia 1-2 | Ilie Dumitrescu, fostul mare fotbalist al naționalei României, a fost impresionat de evoluția lui Olimpiu Moruțan, 23 de ani, care a dinamizat jocul „tricolorilor” după ce a fost introdus pe teren la pauză.

  • Amicalul Moldova - România va avea loc duminică, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Pro Arena.

Moruțan a intrat foarte bine și cred că este un câștig pentru noi. Tehnică foarte bună și chiar și-a pus amprenta în această seară. Problema e că am început foarte prost acest joc. N-am reușit să avem echilibru între atac și apărare și să stopăm Slovenia. Repriza a doua a fost însă așa cum ne-am dori să vedem România în fața unui astfel de adversar bun. 

Mă bucur și pentru reușita lui Drăguș, dar Moruțan este surpriza plăcută. Cam ăsta e profilul jucătorului român, așa ar trebui să arate la mijlocul terenului. Păcat de acel șut frumos la care a intervenit Oblak. Merita acel gol”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport Special.

Olimpiu Moruțan l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu. Foto: Cristi Preda

7este nota primită de Moruțan în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, cea mai mare din echipa României, alături de Denis Drăguș și Răzvan Marin

Citește mai multe știri despre echipele naționale:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.