Campionate

Cristiano Ronaldo dezvăluie ce l-a întrebat fiul cel mare după ce United l-a scos din lot și continuă războiul cu Ten Hag: „Bla, bla. Spune asta doar pentru presă!”

Cristiano Ronaldo și antrenorul lui de la Manchester United, Erik ten Hag // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 noiembrie 2022

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a comentat scandalul cu antrenorul Erik ten Hag, care a dus la înlăturarea lui din lot la meciul cu Chelsea de pe 22 octombrie. Portughezul a dezvăluit cum a reacționat băiatul său cel mare, Cristiano Jr, când a aflat că tatăl lui este suspendat. 

Pe 19 octombrie, la 2-0 cu Tottenham, Cristiano Ronaldo a refuzat să intre pe teren pe final, în ultimele minute ale meciului, sfidându-l astfel pe antrenorul Erik ten Hag.

Portughezul a părăsit stadionul înainte de fluierul final, iar antrenorul și conducerea lui Manchester United au decis să-l scoată din lot pentru următoarea partidă, 0-1 cu Chelsea pe 22 octombrie.

Joi seara, în cadrul interviului cu jurnalistul britanic Piers Morgan, Ronaldo a dezvăluit că și-a prezentat scuzele față de coechipieri și a afirmat că regretă parțial decizia luată la acea vreme. În plus, a dezvăluit cum a reacționat băiatul său cel mare, Cristiano Junior (12 ani), atunci când a aflat că tatăl lui este suspendat.

Cristiano Ronaldo: „Nu poți să mă bagi pe teren doar pentru trei minute!”

„Să fiu sincer, e ceva ce regret, că am plecat din stadion. Probabil, sau poate nu, nici nu știu. E dificil să spun 100%, dar hai să zic că regret. În același timp, am fost provocat de antrenor.

Nu e posibil ca un antrenor să mă bage pe teren doar pentru trei minute. Îmi pare rău, dar nu sunt genul ăsta de jucător, știu ce pot oferi echipei.

Cred că a fost o strategie a clubului. Am fost foarte, foarte, foarte dezamăgit de ce a comunicat clubul. Să fiu sincer, n-am avut niciodată probleme cu vreun club sau vreun antrenor. Iar ei m-au suspendat pentru trei zile, o pedeapsă excesivă. Păcat”, a precizat Cristiano.

Manchester United a inițiat în această dimineață măsuri adecvate ca răspuns la interviul recent acordat de Cristiano Ronaldo în presă. Nu vom face alte comentarii până când procesul se va încheia.

- Comunicat emis de Manchester United în această după-amiază

Cristiano Ronaldo: „Cristiano Junior m-a întrebat: «Tăticule, cum să nu te comporți cum trebuie?»”

„Îmi amintesc că am ajuns acasă, Cristiano Jr. m-a văzut și m-a întrebat «Tăticule, nu mergi la meci? I-am spus: «Nu, pentru că clubul m-a suspendat 3 zile». Iar el a răspuns: «Cum să te pedepsească când ești cel mai bun jucător din lume și nu vei juca?»

I-am transmis că «Nu voi juca pentru că nu m-am comportat cum trebuie». S-a uitat la mine confuz: «Tăticule, cum să nu te comporți cum trebuie, despre ce vorbești?»

Pe de-o parte, a fost bine, am fost mai relaxat. În același timp, am fost foarte dezamăgit... OK, regret ce am făcut, îmi prezint scuzele, nu sunt perfect și am făcut o greșeală. Dar suspendarea pentru 3 zile e exagerată! Și au oferit un subiect presei, ceea ce m-a dezamăgit cu adevărat.

Nu-mi spuneți că jucătorii de top, cei care vor totul, joacă doar 3 minute. Să fim serioși, este inacceptabil, mai ales după ce au zis anterior, că mă respectă. Mi-am prezentat scuzele față de colegi, am publicat ceva pe Instagram, am spus că regret că am plecat.

În același timp, nu regret că nu am intrat pe teren. Antrenorul nu m-a respectat. De asta relația noastră e cum e. Spune în presă că a venit la mine, bla bla, dar asta e doar pentru presă. Dacă nu mă respecți, nu te voi respecta”, a mai punctat atacantul portughez.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.