Liga 1

Dorinel Munteanu a pierdut definitiv procesul cu FCSB și are de plătit o avere: „Au alte interese! Dumnezeu o să facă dreptate”

Dorinel Munteanu // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 18 November 2022

Dorinel Munteanu (54 de ani), jucător la FCSB între 2004 și 2005, a dezvăluit la GSP Live că a pierdut procesul dus împotriva clubului patronat de Gigi Becali. Acum e nevoit să plătească 200.000 de euro la Fiscul din Germania.

CONTEXT:

  • FCSB nu i-a plătit lui Dorinel Munteanu impozitele pe venit în perioada 2004-2005, când acesta a evoluat la echipa roș-albastră.
  • Fiscul din Germania, țară unde Dorinel este rezident, a descoperit acest lucru atunci când i-a solicitat acestuia o situație a impozitelor plătite pe durata carierei de fotbalist.
  • Dorinel și FCSB s-au judecat câțiva ani în acest caz, iar în ultima instanță clubul lui Gigi Becali a avut câștig de cauză.

Dorinel Munteanu a pierdut procesul cu FCSB: „Sunt bun de plată, vreo 200.000 de euro”

>

„Am avut proces, am pierdut, acum sunt bun de plată. Trebuie să plătesc la Fiscul german vreo 200.000 de euro. Toate instanțele din România au dat câștig de cauză FCSB-ului, acum sunt bun de plată.

Dumnezeu o să vadă și o să facă dreptate într-un fel sau altul. Eu nu am cerut niciun ban de la domnul Becali, doar să facă o confirmare a plății taxelor pentru mine din contractul de la vremea respectivă. Nu s-a făcut acest lucru.

Sunt oameni în jurul dânsului care probabil au alte interese. Cert este faptul că am pierdut și trebuie să plătesc. Procesul s-a încheiat acum vreo 3 luni.

Când am plecat din Germania, Fiscul mi-a pus poprire pe acei bani. Acum își iau banii. Cred că i-au și luat, dacă nu mă înșel”, a dezvăluit Dorinel în această dimineață, la GSP Live.

În noiembrie 2020, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Dorinel Munteanu dezvăluia că Fiscul german îi blocase o sumă mai mare de 300.000 de euro.

>

Mai multe știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.