Nationala

Viorel Moldovan și Răducioiu n-au avut milă de un titular al României: „Ce regres! Se vede că joacă acolo”

Alexandru Cicâldău a fost titular în România - Slovenia // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 noiembrie 2022

Foștii internaționali Florin Răducioiu (52 de ani) și Viorel Moldovan (50) l-au criticat pe Alexandru Cicâldău (25), titular în amicalul dintre România și Slovenia, scor 1-2, schimbat în partea a doua.

Cicâldău, acum jucător la Ittihad Kalba, în Emiratele Arabe Unite, a fost convocat la echipa națională pentru meciurile de pregătire din această lună, cu Slovenia, respectiv Moldova (20 noiembrie).

Alexandru, care aparține în continuare de Galatasaray, a fost titular, a jucat 60 de minute, dar a avut o prestație ștearsă, soldată cu nota 4 în ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor.

Viorel Moldovan și Florin Răducioiu l-au „taxat” pe Cicâldău: „Parcă nu avea chef”

Foștii atacanți de națională Viorel Moldovan și Florin Răducioiu consideră că Cicâldău nu și-a dat interesul și că a regresat de când a schimbat campionatul.

Se vede că joacă unde joacă. Îmi plăcea foarte mult, dar se vede un regres foarte mare la el. Subţire, subţire ce a propus. Păcat, când văd jucătorii ăştia că se duc în anumite locuri... Când joci în Emirate...”, a afirmat Moldovan la OrangeSport.

Florin Răducioiu l-a completat: „Parcă era demotivat, pur şi simplu parcă nu avea chef. A fost un meci în care trebuia să demonstrezi. E un campionat foarte slab acolo unde joacă, în Emirate. Trebuie să ne gândim la nivelul fotbalului, ce fac acum? Îl convoc pe Cicâldău peste câteva luni?”

Cicâldău, care păstrează o cotă de piață bună, 7,5 milioane de euro conform Transfermarkt, a înscris un gol în 11 meciuri pentru Ittihad Kalba. Sezonul trecut, la Galatasaray, a înscris 5 goluri în 41 de partide.

VIDEO » Comentariile lui Dumitru Dragomir după România - Slovenia 1-2

>

Mai multe știri despre România - Slovenia: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.