Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Scenariul fabulos care l-ar face pe Cristiano să se retragă din fotbal: „Aș fi cel mai fericit om din lume”

Cristiano Ronaldo, Foto: Imago Images

Articol de Theodor Jumătate  —  vineri, 18 noiembrie 2022

Cristiano Ronaldo (37 de ani) i-a spus jurnalistului Piers Morgan că își încheie cariera dacă Portugalia va fi campioană mondială în Qatar.

Interviul lui Cristiano Ronaldo cu jurnalistul Piers Morgan, pentru Talk TV, a fost preluat în lumea întreagă și continuă să facă valuri. 

Scenariul fabulos care l-ar face pe Cristiano să se retragă din fotbal

În timpul dialogului, Morgan i-a expus un scenariu căpitanului lusitanilor: Ajungi în finală cu Portugalia, e 2-2 în fața Argentinei, tu două goluri, Messi două goluri. În ultimul minut, tu marchezi, faci hattrick și câștigi titlul mondial. E un vis?

Moment în care atacantul în vârstă de 37 de ani a zâmbit, necrezând că ar putea exista un asemenea meci. „E prea frumos. Nici nu sper la un vis atât de frumos”, a spus Cristiano. 

„Și totuși, dacă se întâmplă?”, a insistat jurnalistul. „Haide! Poate înscrie orice alt jucător, dacă Portugalia va fi campioana lumii. Și portarul dacă marchează, nu-mi pasă. Aș fi cel mai fericit om”, a replicat jucătorul. 

Ronaldo a mers mai departe: „Dacă devine realitate, atunci termin cu fotbalul”. Morgan a izbucnit în râs: „Te retragi, nu?”. „Da, sută la sută m-aș opri”, a anunțat Cristiano Ronaldo. Repetând: „Sută la sută”

Cristiano Ronaldo: „Am la fel de mulți bani ca urmăritori pe Instagram” 

O altă întrebare care l-a făcut să râdă pe Ronaldo. „Ai mai mulți bani în cont sau mai mulți urmăritori pe Instagram?”, a fost curios să afle Piers Morgan. „Probabil că la fel de mulți”, a afirmat lusitanul amuzat. A adăugat: „Nu doar Rooney, să vezi cum mă vor critica și alții după asemenea cuvinte. Oricum, mă bucur că sunt primul”. 

Cristiano are în acest moment 497 de milioane de followers pe Instagram. În 2020, Forbes susținea că Ronaldo e primul fotbalist care a câștigat peste un miliard de dolari în carieră.

VIDEO. Dezvăluiri despre Cristiano Ronaldo: „Am zis că trebuie să-i văd partea fotbalistică. Asta ca să nu-l urăsc”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.