Liga 2

Oțelul Galați SUFERĂ! Apelul lui Dorinel Munteanu: „Avem probleme foarte grave. În fiecare zi mai vine ceva”

Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul Galați // sursă foto: Facebook @ SC Otelul Galati

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 noiembrie 2022

Dorinel Munteanu (54 de ani), antrenorul de la Oțelul, a dezvăluit la GSP Live că echipa din Galați are „probleme foarte grave” la nivel financiar, deși sportiv stă bine, locul 7 în Liga 2 momentan.

Nou-promovată în Liga 2, fosta campioană a României ocupă momentan locul 7, cu 25 de puncte, la fel de multe ca echipele de pe locurile 3-6, care asigură prezența în play-off-ul de promovare.

Pe plan sportiv, Oțelul stă bine. La nivel financiar, apele sunt foarte tulburi, după cum a dezvăluit chiar antrenorul Dorinel Munteanu la GSP Live.

Dorinel Munteanu vorbește despre „probleme foarte grave” la Oțelul Galați

>

Întrebat dacă Oțelul ar merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv în cazul în care ar termina sezonul regulat pe 7, iar pe locurile de play-off s-ar regăsi o echipă fără drept de promovare, Dorinel a răspuns:

„Obiectivul meu e să prindem primele 6 locuri. Nu trebuie să umblăm la TAS, avem oricum problemele noastre foarte grave în momentul de față”.

Munteanu a completat: „Trebuie să facem rost de bani, să mulțumim jucătorii. Nu putem să găsim așa ușor, dar avem promisiuni, contează rezultatele. Jucătorii mei știu foarte bune că rezultatele pozitive aduc oameni cu potență financiară să ne susțină.

Sper că vom trece peste toate greutățile. În fiecare zi mai vine câte o datorie de undeva, dar încercăm să o anihilăm, să o plătim, iar echipa să nu sufere.

E vorba de datorii istorice, nu curente. Din 2018, 2019, 2020, nu prea avem zile liniștite, dar încercăm să gestionăm foarte bine această situație.

Fără ajutorul Consiliului Local și al Primăriei nu am fi putut face nimic, dar s-au făcut eforturi să susțină echipa”.

Mai multe știri din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.