Campionate

Manchester United îl dă în judecată pe Ronaldo! Anunțul de ultimă oră venit din Anglia + Comunicatul oficial al clubului

Cristiano Ronaldo. Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 noiembrie 2022

Manchester United este decisă să îl dea în judecată pe Cristiano Ronaldo (37 de ani), ca urmare a interviului exploziv acordat jurnalistului britanic Piers Morgan (57 de ani). 

Manchester United și-a angajat avocați pentru a-l da în judecată pe Cristiano Ronaldo

Gruparea de pe Old Trafford a angajat mai mulți avocați pentru a-l da în judecată pe Cristiano Ronaldo. Șefii „diavolilor roșii” se folosesc de o clauză din contract pe care superstarul portughez ar fi încălcat-o, notează cotidianul britanic The Guardian

Oficialii grupării de pe „Teatrul Viselor” doresc să rezolve problema cât mai curând posibil și i-ar fi spus cvintuplului Balon de Aur să nu se mai întoarcă la Carrington (n.r. -centrul de pregătire al lui Manchester United), după terminarea Cupei Mondiale din Qatar. 

Comunicat Manchester United: „Nu vom face niciun comentariu până când nu vom ajunge la o concluzie finală”

Manchester United a emis, astăzi dimineață, un comunicat oficial, în care anunță că a început să ia măsurile corespunzătoare, ca urmare a interviului acordat de Cristiano Ronaldo în mass-media. 

Manchester United a început în această dimineață să ia măsurile corespunzătoare, ca urmare a interviului acordat recent de Cristiano Ronaldo în mass-media. 
Nu vom face niciun comentariu până când nu vom ajunge la o concluzie finală.

- comunicat Manchester United

VIDEO. Rezumat: Manchester United - Aston Villa 4-2

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.