Formula 1

„Scântei” la Red Bull Racing » Mama lui Verstappen l-a acuzat de adulter pe Perez! Apoi a șters comentariul

Sergio Perez și Max Verstappen/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 18 November 2022

Continuă tensiunile din cadrul echipei Red Bull Racing. Mama lui Max Verstappen l-a acuzat pe Sergio Perez că și-a înșelat soția, apoi a șters postarea de pe rețelele de socializare.

Conflictul dintre cei doi piloți a început în timpul Marelui Premiu din Brazilia, penultima cursă a sezonului. Max Vertsappen, deja campion mondial, a refuzat să se lase depășit de colegul Sergio Perez, aflat în luptă pentru locul doi în clasamentul piloților cu Charles Leclerc (Ferrari).

„Cred că a luat cele două titluri mondiale și datorită mie! Nu înțeleg motivele pentru care a făcut asta”, s-a plâns Sergio Perez într-una dintre reacțiile oferite la finalul cursei.

Mama lui Max Verstappen l-a acuzat pe Sergio Perez de adulter

Sophie Kumpen s-a enervat când a văzut o postare pe rețelele de socializare în care era criticat Max Verstappen, fiul său. Ea a lăsat un comentariu în care l-a acuzat pe Sergio Perez că și-a înșelat soția.

Postarea la care a răspuns Sophie Kupen se referea la victoria lui Perez în Marele Premiul din Monaco, acolo unde Max s-a clasat pe locul 3. „În acea seară și-a înșelat soția”, a fost comentariul mamei lui Verstappen, care ulterior a fost șters.

Tensiunile dintre ce doi ar fi început chiar în timpul cursei din Monaco, pe 29 mai, anunță SportBible.

Sophie Kupen și Max Verstappen/ foto Instagram

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.