Nationala

Ionel Ganea, dezlănțuit la adresa lui Edi Iordănescu: „Noi nu avem selecționer, tati!” + Nici FRF nu a scăpat: „Au venit cu vrăjeală ieftină”

Edi Iordănescu, selecționer România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 noiembrie 2022

Ionel Ganea (49 de ani), fostul internațional român, l-a criticat în termeni duri pe Edi Iordănescu după România - Slovenia 1-2.

Fostul atacant este de părere că România „nu are selecționer” și critică FRF pentru alegea lui Edi Iordănescu.

Ionel Ganea l-a criticat pe Edi Iordănescu

„Cine e selecționer, măi, frate? Avem selecționer, sau ce? Că nu înțeleg! Așa, pe hârtie e selecționer. Noi n-avem selecționer, tati! Ar fi fost alți selecționeri pe care îi puteau pune.

Au găsit alibi și vrăjeală de-asta ieftină. Nu vedeți că nu se arată absolut nimic, nu e transparență deloc. Nici ce salarii au ăia de la federații, nici ce diurne au. Când a fost Mircea Sandu se știa și femeia de serviciu ce salariu avea.

Dan Petrescu nu știu dacă vrea să vină, dar eu pe Hagi l-aș alege. Eu cred că el e omul potrivit. Să îi dai doi ani”, a declarat Ionel Ganea, potrivit Fanatik.

Dorinel Munteanu, după România - Slovenia: „Prea multe debuturi”

„Aceeași partitură, aceleași interviuri: «Suntem foarte mulțumiți de a doua repriză». Edi Iordănescu a trebuit să scoată ce este bun dintr-un rezultat negativ.

Iarăși debuturi, sunt foarte multe debuturi în ultimele mandate la echipa națională, dar de rezultate nu se vorbește. Până la urmă, rezultatele contează. Așteptăm meciul cu Moldova cu mari speranțe. Vă dați seama ce amical va fi cu Moldova...

Am încredere că Edi poate redresa echipa, dar în jocurile amicale nu trebuie să promovezi jucători, ci să creezi un nucleu cu care să începi preliminariile. Nu știu ce gândește, așteptăm jocul cu Moldova, să vedem ce va ieși”, a punctat Dorinel Munteanu la GSP Live.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.