Tenis

Eugenie Bouchard, apariție incendiară în vacanța de lux » Fanii nu au menajat-o: „E doar o chestiune de timp până o să apari pe OnlyFans”

+71 Foto
Eugenie Bouchard / Sursă foto: Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 noiembrie 2022

Eugenie Bouchard (28 de ani, 323 WTA) a întors toate privirile cu ultima sa apariție din social-media. Canadianca a pozat sexy în vacanța din Providenciales, într-un costum de baie ce le-a aprins imaginația fanilor săi.

Dacă Eugenie s-a simțit pe deplin relaxată în cadrul idilic oferit de peisajele din insulele Turks și Caicos, unde a petrecut o vacanță de neuitat, canadianca a fost luată în colimator de unii dintre urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. Câțiva dintre ei i-au reproșat lui Bouchard că pozează mult prea îndrăzneț și că a pus definitiv deoparte tenisul.

„E doar o chestiune de timp până vei face OnlyFans”, i-a scris un utilizator jucătoarei din Canada. OnlyFans este o platformă online în care utilizatorii plătesc pentru a vedea fotografiile și videoclipurile publicate de creatorii de conținut, în cele mai multe cazuri destinate adulților.

Răsfoiește o galerie FOTO cu Eugenie Bouchard:

Eugenie Bouchard a fost încântată și de România

Eugenie Bouchard, fost număr 5 WTA, a participat toamna aceasta la Transylvania Open, turneu de categorie WTA250, fiind nevoită să se retragă în turul 1 din cauza unei întinderi musculare. 

Cât a rămas la Cluj-Napoca a vizitat însă, alături de Jaqueline Cristian și de Horia Tecău, cel mai vechi muzeu în aer liber din România, Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia”. A gustat pâine făcută în casă, i-au plăcut basmalele tradiționale și a promis că va reveni.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.