Liga 1

Doi jucători legitimați la FCU Craiova, arestați pentru 30 de zile » Sunt acuzați că au furat bani de la 3 copii

Cătălin Albu // FOTO: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 noiembrie 2022

Fotbaliștii echipei secunde a FCU Craiova, Andrei Cătălin Albu și Jesus Eduardo Sperlea, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de tâlhărie.

Joi seară, Judecătoria Craiova a dispus arestarea pentru 30 de zile a celor doi jucători, aceștia fiind acuzați că au tâlhărit 3 copii, cu vârste între 13 și 15 ani.

Doi jucători de la FCU Craiova, arestați preventiv

Albu (18 ani) și Sperlea (17 ani) au fost arestați de Poliție miercuri seară, după ce ar fi amenințat cu bătaia 3 copii și le-ar fi luat banii acestora, potrivit reporter24.info

Jesus Eduardo Sperlea

„În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Secției 4 Poliție Craiova, în noaptea de 16/17 noiembrie a.c., i-au identificați pe cei doi tineri bănuiți de comiterea celor trei infracțiuni, respectiv un tânăr de 18 ani, din comuna Oprișor, județul Mehedinți și un minor de 16 ani, din municipiul Craiova. 

Cei doi au fost conduși la audieri, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, precizează Poliția din Dolj, potrivit sursei citate.

Aceștia au fost reținuți inițial pentru 24 de ore. Ulterior, joi, 17 noiembrie, aceștia au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile, de către Judecătoria Craiova.

Cei doi jucători pot face contestație în 48 de ore de la decizie.

Cătălin Ablu este un mijlocaș central, care s-a pregătit de mai multe ori cu prima echipa oltenilor. Este fratele lui Dragoș Albu, mijlocaș la prima echipă a celor de la FCU Craiova. Jesus Eduardo Sperlea este născut în Valencia, în 2005 și joacă la mijlocul terenului.

VIDEO Andrea Compagno despre transferul la FCSB: ”N-am crezut că va renunța la mine. Dar o să-i mulțumesc toată viața lui Mititelu”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.