Campionate

Walter Zenga, despre transferul pe care și l-ar dori la Cagliari: „Mi-ar plăcea să am un așa jucător oriunde aș antrena”

Walter Zenga. Foto: Imago

Articol de Vlad Roșu  —  sâmbătă, 19 noiembrie 2022

Walter Zenga (62 de ani), fost antrenor la Cagliari în perioada martie 2020 - august 2020, a vorbit despre posibila revenire a lui Radja Nainggolan (34 de ani), mijlocașul belgian al lui Antwerp, la gruparea din Sardinia. 

Walter Zenga: „Radja Nainggolan este un jucător inteligent”

„Cu Nandez (n.r. - Nahitan Nandez, mijlocașul uruguayan al lui Cagliari), Rog (n.r. - Marko Rog, mijlocașul croat al formației din Sardinia) și Nainggolan (n.r. - Radja Nainggolan, fost jucător la Cagliari) în echipă aș putea să îi declar război Chinei!

Alături de mine, Radja Nainggolan a jucat mereu în slujba echipei. Niciodată nu a cauzat vreo problemă. Pe vremea când eram jucător, din punct de vedere al temperamentului, semănam puțin cu el. 

Cu mine antrenor al echipei, Radja juca într-o linie de 3 la mijlocul terenului. Nandez și Rog apăreau mai mult la recuperare. Nainggolan este un jucător inteligent, care anticipează ce se va întâmpla în timpul meciului. Mi-ar plăcea să am un așa jucător oriunde aș antrena”, a declarat Walter Zenga, pentru Unione Sarda, citat de Calcio News 24

Radja Nainggolan, 18 meciuri disputate în actuala stagiune

Radja Nainggolan a evoluat în 18 partide în acest sezon în tricoul belgienilor de la Antwerp, reușind să marcheze 3 goluri și să dea două pase de gol. 

Fostul fotbalist de la Cagliari, pentru care a jucat în trei perioade, ianuarie 2010- ianuarie 2014, august 2019 - august 2020, respectiv ianuarie 2021 - iunie 2021, AS Roma și Inter Milano s-a aflat recent în mijlocul unui scandal uriaș. 

Acesta a lansat o companie împreună cu Ibrahim Ahmadoun, judecat și condamnat în Statele Unite după ce a încercat să ajute Hezbollah să introducă în Europa 1.000 kg de cocaină.

Jucătorul belgian a lansat o companie care închiriază avioane private și vile de lux în lumea întreagă, mai ales pentru fotbaliști. 

Ibrahim Ahmadoun, un infractor condamnat, a fost partenerul lui Radja Nainggolan în această operațiune. În decembrie 2011, brigada antidrog a poliției dominicane a interceptat o aeronavă privată, înregistrată în Statele Unite, care urma să zboare spre Antwerp, gata să introducă 1.000 de kilograme de cocaină în Europa.

Cagliari, locul 10 în Serie B

Retrogradată în vara acestui an din Serie A, Cagliari, echipă de care aparține și mijlocașul român Răzvan Marin (26 de ani), în prezent împrumutat la Empoli, nu o duce prea bine nici în Serie B. 

Gruparea din Sardinia se află pe poziția a zecea în clasamentul din Serie B, cu numai 17 puncte strânse în 13 partide disputate, la 13 puncte distanță de liderul Frosinone, și la 8 puncte distanță de Reggina, ocupanta locului secund, ultimul care asigură promovarea directă în Serie A. 

VIDEO. Cele mai frumoase 5 goluri înscrise de Radja Nainggolan

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.