Liga 2

Poate promova Dinamo? Ce s-a întâmplat în amicalul cu una dintre contracandidatele la play-off + revenire după 9 luni

Dinamo a avut programat astăzi după-amiază un amical cu FC Buzău, contra formației lui Adrian Mihalcea

Articol de Eduard Apostol  —  Saturday, 19 November 2022

Dinamo a avut programat astăzi după-amiază un amical cu FC Buzău, contra formației lui Adrian Mihalcea, două adversare directe în lupta pentru un loc în top 6 la începutul lui 2023. A ieșit un meci de verificare spectaculos, cu o remiză, 2-2. 

Este un final aprins de sezon regulat în Liga 2, iar ultimele două runde din 2022 ar putea fi decisive pentru Dinamo în privința șanselor de a mai prinde play-off-ul în prima ediție de eșalon secund a „câinilor”.

„Câinii” au condus de fiecare dată, dar plătesc din nou tribut problemelor din defensivă. La Dinamo a revenit Marius Tomozei după 9 luni de absență. Ovidiu Burcă declara deunăzi, pe GSP.ro, că-i va acorda minute fundașului stânga operat din cauza unei rupturi de ligamente. 

Dinamo primește gol pe mâna lui Fara 

Dinamo a dechis scorul prin fundașul stânga Șerban, în minutul 11, Alin punctând cu un șut puternic. Oaspeții nu și-au păstrat prea mult timp avantajul, FC Buzău egalând prin Ariel Lopez după un corner al echipei sale. Ștefan Fara, portarul bucureștenilor, are partea sa de vină. A mai avut și câteva intervenții bune, dar a și greșit, inclusiv la golul secund. 

Cele două echipe și-au împărțit ocaziile și momentele de dominare, gazdele au cerut și un penalty. Iglesias, intrat la pauză alături de alți coechipieri, a dus scorul la 2-1, în minutul 53, din pasa lui Delciu. Totuși, nici de data asta Dinamo nu și-a păstrat avantajul, elevii lui Mihalcea egalând cu un sfert de oră înaintea finalului, prin Alexandru Boiciuc, cu un șut de la distanță. 

Tomozei, din repriza a doua 

Marius Tomozei și-a făcut apariția la Buzău după o pauză de 9 luni. El a jucat în partea secundă a amicalului, a încercat să evite contactele dure, însă nu s-a ferit de joc. 

"Câinii" au început în formula Fara - Moura, Bena, Patriche, A. Șerban - Dudea, I. Roșu, N. Roșu - Delciu, Al. Pop, Borcea. Au intrat după pauză Demici, Larrucea, Buhăescu, Giafer, Iglesias, Tomozei, Ghezali, Bobea și Vlăduț Stanciu. 

Pentru elevii lui Burcă urmează două meciuri esențiale pentru play-off-ul ligii secunde, cu Poli Iași și cu FC Brașov, ambele în deplasare. Primul a fost programat sâmbăta viitoare, pe 26 noiembrie, de la ora 16.00.

7 meciurifără eșec a adunat Dinamo în Liga 2, patru victorii și trei remize după ultima înfrângere, la mijlocul lunii septembrie, chiar la Buzău

VIDEO Constantin Anghelache lansează o informație-șoc: „Un investitor din Emirate ar vrea să investească la Dinamo. Are zeci de miliarde din petrol”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.