Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Marca anunță: „Haos și circ în cantonamentul Portugaliei”. Cristiano Ronaldo a provocat totul!

Cristiano Ronaldo, lângă antrenorul Portugaliei, Fernando Santos, înainte de Campionatul Mondial // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 20 November 2022

Jurnaliștii spanioli relatează despre „haos și circ” în cantonamentul Portugaliei din Qatar, în prima zi de pregătire înainte de Campionatul Mondial.

Portugalia face parte din grupa H la Campionatul Mondial, alături de Ghana, Uruguay și Coreea de Sud. Campioana europeană din 2016 va debuta la turneul final contra Ghanei, joi, 24 noiembrie, de la ora 18:00.

Până atunci, în cantonamentul lusitanilor domnește agitația.

„Haos și circ” la porțile cantonamentului Portugaliei, după interviul dat de Cristiano Ronaldo

Marca scrie că „Federația Portugheză a amenajat un «buncăr» pentru a se asigura că echipa lui Fernando Santos este deranjată cât mai puțin posibil”. Inițiativa nu a avut, însă, succes deplin.

Cristiano Ronaldo a provocat vâlvă zilele trecute, cu interviul incendiar acordat jurnalistului britanic Piers Morgan, astfel că jurnaliști din toate colțurile lumii au încercat să ajungă la el pentru un subiect de relatat

În jur de 100 de jurnaliști s-au înghesuit la primul antrenament al Portugaliei, conform sursei citate. Nu toți au primit acces, întrucât nu au completat cererea aferentă în timp util.

„E din cauza lui Cristiano Ronaldo”

Oamenii însărcinați cu ordinea au fost depășiți de numărul mare de reprezentanți ai presei, astfel că la porțile cantonamentului Portugaliei a ieșit haos.

„E din cauza lui Cristiano Ronaldo. Acel interviu...”, au spus, cu resemnare, chiar jurnaliștii portughezi. La antrenamentele Portugaliei au încercat să intre mai ales jurnaliști britanici.

Informațiile venite din Anglia nu au nimic de-a face cu naționala Portugaliei. Nu mă afectează pe mine cu nimic, îl afectează pe Cristiano Ronaldo. Nu voi comenta. 

- Bernardo Silva, Portugalia & Manchester City

Portugalia se pregătește la centrul de antrenament al clubului Al-Shahaniya SC, situat la aproximativ 50 de kilometri de stadionul 974, pe care lusitanii vor juca primul meci de la Mondial.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial din Qatar: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.