Campionate

Detaliul GENIAL remarcat în poza postată de Messi și Ronaldo, a treia cea mai apreciată imagine din istoria Instagram!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 20 November 2022

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au postat sâmbătă seară o fotografie care a devenit virală în online, adunând milioane de like-uri. Dar un detaliu genial a fost descoperit după publicarea imaginii.

  • Qatar - Ecuador, meciul care deschide CM 2022, va avea loc duminică, de la ora 18:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TVR 1.

Cei doi mari fotbaliști, rivali de-a lungul carierei, au postat simultan o imagine în care joacă șah împreună pe o geantă și își plănuiesc următoarele mutări.  

Este însoțită de mesajul: „Victoria e o stare de spirit”. O campanie publicitară pentru celebra firmă Louis Vuitton. 

Detaliul genial din fotografia cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo

După publicarea fotografiei, a fost analizată tabla de șah pentru a vedea cine ar câștiga duelul dintre cei doi mari fotbaliști. Răspunsul? Partida se termină cu remiză.

Danezul Peter Heine Nielsen, fost jucător și actualul antrenor al lui Magnus Carlsen, a publicat pe Twitter o fotografie din duelul Magnus Carlsen - Hikaru Nakamura, din noiembrie 2017. Iar acea dispută s-a terminat la egalitate.

Fotografia postată de Peter Heine Nielsen, cu tabla finală din disputa Carlsen - Nakamura, redată în fotografia cu Messi și Ronaldo.

Cred că am văzut-o pe social media. E din fotografia cu Messi și Cristiano Ronaldo. Dar originalul este din meciul cu Nakamura din 2017. Nu mi-am dat seama la început. Am văzut mesajul de pe Twitter al lui Peter Heine și după aceea am făcut legătura.

- Magnus Carlsen

Fotografia cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, a treia cea mai apreciată din istoria Instagram

Atât Cristiano Ronaldo, cât și Lionel Messi au publicat respectiva fotografie. Pe contul lui Cristiano, postarea a adunat până la ora redactării articolului 28,7 milioane de aprecieri, al patrulea cel mai mare număr din istoria Instagram! 

În orele următoare, a urcat la 31,2 milioane și e la un pas de a ajunge pe locul 2 în clasamentul celor mai populare postări! 

Recordul este deținut de o fotografie cu un ou din ianuarie 2019, 55,8 milioane de like-uri, iar locul 2 revine altei fotografii publicate de Cristiano, alături de iubita lui, Georgina Rodriguez, în care aceștia anunță faptul că Georgina este însărcinată cu gemeni.

VIDEO Conferință de peste o oră a lui Gianni Infantino la Doha

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.