Campionate

„Când primești pachetul de acasă” » Cele mai bune 7 glume pe seama fotografiei cu Messi și Ronaldo care a „dărâmat” internetul

+7 Foto
Cristiano și Messi au primit „pachetul de acasă” // sursă foto: Utopia Group Reloaded

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 noiembrie 2022

Fotografia cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo lângă tabla de șah, publicată de ambii mari fotbaliști, a dat naștere mai multor meme-uri.

Sâmbătă, cu o zi înainte de startul Campionatului Mondial, Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au publicat un fotomontaj în care cei doi mari fotbaliști joacă șah.

Cele mai tari glume pe seama fotografiei cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo

Fanii nu au ratat șansa și au încercat să-și demonstreze creativitatea prin editarea respectivei fotografii în diferite moduri.

Mai jos, cele mai inspirate rezultate.

+7 Foto
Cristiano și Messi au primit „pachetul de acasă” // sursă foto: Utopia Group Reloaded

Pe contul lui Cristiano Ronaldo, postarea a depășit bariera de 30 de milioane de aprecieri. Momentan are 30,2 milioane, fiind a treia cea mai populară fotografie din istoria Instagram!

Detaliul remarcat la fotografia cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo

După publicarea fotografiei, a fost analizată tabla de șah pentru a vedea cine ar câștiga duelul dintre cei doi mari fotbaliști. Răspunsul? Partida se termină cu remiză.

Danezul Peter Heine Nielsen, fost jucător și actualul antrenor al lui Magnus Carlsen, a publicat pe Twitter o fotografie din duelul Magnus Carlsen - Hikaru Nakamura, din noiembrie 2017. Iar acea dispută s-a terminat la egalitate.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.