Liga 1

Universitatea Craiova i-a găsit înlocuitor lui Bancu » Mihai Rotaru vrea un jucător din Liga 1

Articol de Aurelian Botezatu, Vlad Nedelea  —  duminică, 20 noiembrie 2022

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, îl vrea pe Valentin Țicu (22 de ani), de la Petrolul, pentru a suplini absența de lungă durată a căpitanului Nicușor Bancu, accidentat.

Accidentarea lui Nicușor Bancu i-a obligat pe responsabilii Universității Craiova să-și regândească strategia de transferuri pentru perioada de mercato hibernal. 

Căpitanul Universității Craiova a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate la genunchiul stâng, a fost deja operat și va sta pe tușă circa 6 luni de zile, dacă recuperarea decurge normal.

Universitatea Craiova îl vrea pe Valentin Țicu

Pe postul lui, fundaș-stânga, oltenii au rămas doar cu Bogdan Vătăjelu și, din informațiile Gazetei Sporturilor, l-au luat în vizor pe Valentin Țicu, de la Petrolul Ploiești.

Țicu, 22 de ani, are selecții la reprezentativele României U19 (2) și U21(3), iar la Petrolul a bifat în acest sezon 20 de apariții, în toate competițiile.

Poate juca fundaș stânga sau mijlocaș stânga, exact ca Bancone, și în ordinea indexului InStat este al 12-lea din lotul aflat la dispoziția lui Nae Constantin (206). 

De asemenea, și-a trecut în cont 2 assist-uri și s-a mai remarcat prin faptul că a creat 11 ocazii. Cel mai bun jucător ploieștean la acest capitol, ca Bancu la Universitatea Craiova.

650.000 de euroe cota de piață a lui Țicu. Are contract cu Petrolul până la finele acestui sezon, potrivit transfermarkt.de

Valentin Țicu // FOTO: Imago

Nicușor Bancu, operat în Italia 

Nicușor Bancu (30 de ani), fundașul stânga și căpitanul Universității Craiova, a fost operat în urma accidentării suferite la meciul cu Rapid, scor 2-2.

„Nicusor Bancu a fost operat la Roma in clinica profesorului Mariani. Intervenția chirurgicală a fost una de succes și nu au fost complicații. Îl așteptăm in cel mai scurt timp pe teren pe căpitanul nostru”, a transmis Universitatea Craiova pe Facebook, pe 17 noiembrie. 

VIDEO Cum a ajuns Silviu Lung la Steaua și cum se putea schimba istoria: „Puteam merge la schimb cu Duckadam când eram la Craiova”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.