Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Reacția unui suporter al Ecuadorului face înconjurul rețelelor de socializare: gest făcut chiar din mijlocul fanilor qatarezi

+21 Foto
Gestul suporterului ecuadorian

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 noiembrie 2022

Qatar - Ecuador 0-2. Gestul unui fan ecuadorian din meciul de deschidere al Mondialului a ajuns viral pe social-media. Chiar din mijlocul susținătorilor gazdelor, acesta i-a acuzat pe qatarezi că ar fi „umblat” la arbitrii partidei. 

Prins în mijlocul suporterilor Qatarului, departe de conaționalii săi, care au ocupat o altă zonă a stadionului, un suporter al ecuadorienilor a avut o reacție nervoasă pe durata primei reprize. 

Reacția unui suporter ecuadorian face înconjurul rețelelor de socializare

După ce VAR-ul le-a anulat sud-americanilor un gol, acesta s-a ridicat de pe scaun și a țipat în direcția suporterilor arabi, sugerând, prin gesturi în direcția tribunei oficiale, că țara gazdă i-ar fi mituit pe arbitrii partidei. Reluările au arătat, totuși, că golul respectiv a fost anulat corect, pe motiv de ofsaid.

Lucrurile n-au degenerat, însă ecuadorianul a primit câteva răspunsuri pe un ton ridicat. „Taci și așază-te!”, i-a strigat un suporter de-ai Qatarului.

Suporterii Ecuadorului s-au simțit grozav la primul meci de la actuala ediție a Mondialului. La adăpostul celor două goluri de pe tabelă, fanii ecuadorieni au început să facă valuri mexicane, în dulcele stil sud-american. Fanii Qatarului n-au gustat show-ul ecuadorienilor și nu au „preluat” valurile.

FOTO / Imagini din confruntarea Qatar - Ecuador, meciul de deschidere de la Campionatul Mondial

+21 Foto
Qatar - Ecuador / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Citește și alte știri de la meciul Qatar - Ecuador 0-2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.