Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Audiența TVR în timpul primului meci de la Campionatul Mondial din Qatar

+21 Foto
Qatar - Ecuador/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 noiembrie 2022

Ceremonia de deschidere și primul meci de Campionatul Mondial, Qatar- Ecuador 0-2, au plasat TVR 1 în topul audiențelor, duminică.

Transmisiunea cu ceremonia, începută la 16:40, și emisiunea care a prefațat meciul, au generat audiențe de 3,3% pe Targetul Urban18+.

TVR 1, lider de audiență în timpul meciului Qatar - Ecuador

Minutul care a atins maxima audiență a fost la 18:34, adică în minutul 34 al meciului Qatar- Ecuador, început la ora 18:00. În acel moment, 1 milion de telespectatori urmăreau meciul de pe TVR 1, potrivit unui comunicat de presă emis de televiziunea română.

TVR a ocupat locul 1 atât pe targetul Național 18+ (RTG 6,3%, Share 14,4%), cât și pe cel Urban 18+ (RTG 7,2%, Share 17,9%)

Repriza a doua a dus TVR 1 pe locul doi la nivel național, iar pe parcursul întregii zile de duminică, televiziunea română a fost pe poziția a treia la nivel național în topul grupurilor de televiziuni.

Toate meciurile de la Campionatul Mondial din Qatar sunt transmise de teleiviziunea română. Pe TVR 1 se vor vedea toate meciurile din primele două etape din grupe, și fazele eliminatorii. Ultima etapă din grupe va fi transmisă atât de TVR 1, cât și de TVR 2.

Cele mai tari imagini de la Qatar - Ecuador

+21 Foto
Qatar - Ecuador / Sursă foto: Guliver/Getty Images

VIDEO. Între meciuri se face plajă în Doha

>

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.