Nationala

Stoichiță l-a enervat pe Ilie Dumitrescu în direct: „Am ajuns să facem asta? E trist!”

Ilie Dumitrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 21 November 2022

Ilie Dumitrescu, fostul mare internațional, a fost deranjat de discursul lui Mihai Stoichiță, director tehnic la FRF, cu privire la amicalul România - Slovenia 1-2.

În meciul de pe Cluj Arena, România a fost dominată categoric în prima repriză, când slovenii au marcat de două ori. Partea a doua a arătat diferit, cu elevii lui Edi Iordănescu în control. „Tricolorii” au și marcat, prin Drăguș, dar a fost insuficient pentru a evita înfrângerea.

Ilie Dumitrescu, deranjat de discursul lui Mihai Stoichiță

„Am văzut că s-a vorbit doar de prima repriză cu Slovenia. Să nu uităm totuși că am făcut o repriză secundă foarte bună”, a declarat Mihai Stoichiță, la Digi Sport Special, moment în care a intervenit Ilie Dumitrescu.

„Vorbim despre repriza a doua de parcă am câștigat cu 3-2 sau cu 4-2. Noi am pierdut totuși cu 1-2, în ciuda reprizei bune. Dacă am ajuns să ne bucurăm că am avut o prestație bună la 0-2 pentru adversar, e trist!”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit sursei menționate.

Fostul internațional a abordat apoi și amicalul câștigat de România cu Moldova, scor 5-0: „Dacă marcau Messi sau Ronaldo cu Moldova, îi lăudam, în ciuda nivelului scăzut al adversarului. Totuși au fost niște execuții, acești copii merită încurajați”.

Dumitru Dragomir, declarații după Moldova - România 0-5: „Mă încânta rezultatul dacă jucam cu Germania sau Spania”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.