Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Ioanițoaia, după deciziile ciudate ale arbitrilor din Qatar: „Ce se întâmplă la Mondial?! E totuși fotbal, nu suntem nici la baschet, nici la handbal!”

Ovidiu Ioanițoaia, la emisiunea „Studio Mondial” de la TVR 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 noiembrie 2022

Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, a fost invitat luni seara la TVR 1, la emisiunea „Studio Mondial”, unde a analizat cele trei meciuri ale zilei de la Campionatul Mondial din Qatar: Anglia - Iran 6-2, Senegal - Țările de Jos 0-2 și SUA - Țara Galilor 1-1

Ioanițoaia taxează excesul de zel de care au dat dovadă până acum arbitrii de la Mondial, care nu s-au „zgârcit” și au acordat minute de prelungiri din abundență în la primele 4 partide din Qatar. Dacă „centralul” de la Anglia - Iran are acoperire, meciul fiind întrerupt foarte mult din cauza a două accidentări, la celelalte partide nu a existat vreun motiv pentru prelungirea cu aproape 20% din durata obișnuită!

  • Qatar - Ecuador: 12 minute (6 în R1 + 6 în R2);
  • Anglia - Iran: 29 de minute (15 în R1 + 14 în R2);
  • Senegal - Țările de Jos: 14 minute (3 în R1 + 11 în R2);
  • SUA - Țara Galilor: 15 minute (4 în R1 + 11 în R2).

Tototdată, Ioanițoaia consideră că programul încărcat de la Mondial - cu trei sau patru meciuri pe durata unei singure zile - obosește publicul telespectator.

Ovidiu Ioanițoaia: „Nu e nici baschet, nici handbal! Rămâne fotbal totuși!”

„După ce că sunt meciuri multe, mai durează și foarte mult! De ce s-au dat 9 minute de prelungire la SUA - Țara Galilor (n.r. - deși de la margine s-au arătat 9 minute, meciul s-a încheiat abia în minutul 90+11)? Ce s-a întâmplat? La meciul Angliei am înțeles, au existat accidentări. Se joacă fotbalul cu cronometrul în mână?! Nu e nici baschet, nu e nici handbal. Rămâne fotbal totuși! 

Observ, însă, și o spun cu părere de rău... trei meciuri într-o zi, mâine (n.r. - marți) sunt patru! E prea mult! Este un megaspectacol care obosește la un moment dat”, a spus Ovidiu Ioanițoaia, la TVR 1. 

Corespondență GSP din Qatar. Cum s-a trăit meciul Anglia - Iran

>

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial din Qatar:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.