Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Mbappe a oferit ratarea Campionatului Mondial » Unde a trimis mingea de la doar 6 metri de poarta goală!

+8 Foto
Kylian Mbappe/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 noiembrie 2022

FRANȚA - AUSTRALIA. Kylian Mbappe (23 de ani), atacantul Franței, a ratat o ocazie imensă în meciul cu Australia de la Campionatul Mondial.

În prima repriză a meciului cu Australia (minutul 45), Mbappe s-a făcut remarcat printr-un moment întâlnit foarte rar în cariera lui. A ratat uluitor din 6 metri, cu poarta goală.

+8 Foto
foto: Imago

Mbappe, ratare uluitoare în meciul Franța - Australia

Lansat perfect în banda dreaptă, Griezmann l-a văzut liber în careu pe Mbappe. I-a centrat din drop cu piciorul stâng, minge pe care scria „gol”. Doar că „decarul” Franței nu a profitat de șansa de a duce scorul la 3-1. Acesta a trimis cu piciorul drept mult peste poartă, deși se afla exact de pe linia de 6 metri. Ar fi fost golul cu numărul 29 pentru echipa „Cocoșului Galic”.

Franța conducea în acel moment cu 2-1. Goodwin a deschis scorul pentru Australia, în mintul 9. Rabiot a egalat cu capul, iar Giroud a dus scorul la 2-1, cu golul cu numărul 50 pentru națională.

Mbappe s-a revanșat în minutul 67, când a dus scorul la 3-1. A marcat cu capul din careu, bară-gol, după centrarea perfectă a lui Dembele.

Franța - Australia, echipele de start:

Franța: Lloris - Pavard, Upamecano, Konate, L. Hernandez - Tchouameni, Rabiot - O. Dembele, Griezmann, Mbappe - Giroud 
Rezerve: Areola, Mandanda, Thiram, Saliba, Guendouzi, Kounde, T. Hernandez, Kolo Muani, K. Coman, Varane, Camavinga, Disasi, Fodana, Veretout 
Antrenor: Didier Deschamps

Australia: Ryan - Atkinson, Souttar, Rowles, Behich - Mooy - Goodwin, McGree, Irvine, Leckie - Duke 
Rezerve: Maclaren, Kuol, Koracic, Vukovic, Cummings, Tillo, Devlin, Baccus, King, Wright, Mabil, Deng, Hrustic, Degenek, Redmayne Antrenor: Graham Arnold

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.