Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Ar fi fost gafa turneului! Ce a putut să facă portarul Portugaliei + Cristiano Ronaldo s-a dus la el cum s-a terminat meciul

+7 Foto
Cristiano Ronaldo/ captură Twitter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 noiembrie 2022

Inaki Williams (28 de ani) și Diogo Costa (23 de ani) au oferit faza meciului Portugalia - Ghana 3-2. Atacantul ghanez ar fi putut egala în minutul 90+9, după ce l-a păcălit pe portarul lusitan.

Cum s-a desfășurat faza? Costa a prins o mingea lungă care se îndrepta spre Williams, apoi a pus mingea jos, pregătindu-se să degajeze. Doar că Inaki s-a furișat prin spatele lui, și i-a furat balonul. 

Portugalia a avut noroc, deoarece Williams a alunecat în momentul în care a vrut să șuteze spre poarta goală. Portarul lusitanilor a fost ajutat imediat de colegi, care au reușit să recupereze balonul.

Cristiano a oferit însă o imagine memorabilă. El urmărea faza de pe bancă, după ce fusese înlocuit de Concalo Ramos, și a fost pur și simplu șocat când a văzut cum echipa sa era să fie egalată după o gafă incredibilă.

Reacția lui Ronaldo după gafa lui Diogo Costa/ captruă Twitter

Cristiano Ronaldo a intrat pe teren după Diogo Costa

Cum s-a fluierat finalul meciului, Cristiano Ronaldo a intrat pe teren și a fost surprins de camere în timp ce gesticula nervos și îl certa pe Diogo Costa, care a fost aproape să anuleze eforturile colegilor săi la ultima fază.

Portarul lui FC Porto i-a câștigat încrederea selecționerului Fernando Santos în ultimul an și a reușit să îl scoată dintre buturi pe veteranul Rui Patricio. A crescut la „dragoni” sub aripa lui Iker Casillas, iar sezonul trecut a fost numit cel mai bun portar din campionatul portughez.

Ronaldo, marcator la 5 Campionate Mondiale

Ronaldo a fost protagonit și în teren, nu doar pe bancă. El a marcat în minutul 65, dintr-un penalty scos tot de el. După acest gol, Crsitiano a devenit primul jucător din istorie care marchează la 5 Campionate Mondiale (2006, 2010, 2014, 2018, 2022).

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.