Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Luis Enrique le dă voie fotbaliștilor să facă sex înainte de meciuri: „Consider că este un lucru absolut normal”

Luis Enrique, selecționerul naționalei Spaniei. Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 noiembrie 2022

Luis Enrique (52 de ani), selecționerul naționalei Spaniei, nu fentează nicio întrebare pusă de microbiștii care-l urmăresc pe canalul său de Twitch. Joi seara, a fost chestionat în privința unui subiect mai delicat. Un fan a vrut să știe dacă e sau nu OK pentru fotbaliști să facă sex înainte de meciurile de la Campionatul Mondial din Qatar. 

Fostul antrenor al celor de la FC Barcelona, Celta Vigo și AS Roma spune că nu are nimic împotrivă, cât timp nu sunt implicați în orgii sexuale.

Luis Enrique: „Cred că sexul este important”

„A face sex mi se pare un lucru perfect normal. Cu toate astea, a participa la o orgie sexuală cu o seară înainte de meciuri nu este ceva ideal. Este un lucru foarte normal. Nu-i dau nicio importanță. La echipele de club la care am antrenat, jucătorii veneau direct de acasă, nu stăteam în cantonament, puteau face ce doreau. Nu-mi pasă dacă fac sau nu sex înainte de meci. Dacă o fac, este pentru că este bine pentru ei. Cu bun simț, fiecare cu soția lui sau cu cine vrea. Este normal. Aici, în Qatar, oricum circumstanțele nu permit”.

Consider că sexul este un lucru important. Ca jucător, oricând puteam, eu și soția mea făceam ce aveam de făcut”, a declarat Luis Enrique pe canalul său de Twitch, citat de tabloidul britaic The Sun. 

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Iran, victorie dramatică, în prelungiri, cu Țara Galilor, scor 2-0

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.