Liga 2

Dan Alexa, înainte de meciul din Ghencea: „FCSB e Steaua, îmi asum ce spun!”

Dan Alexa (43 de ani) s-a asigurat că va fi primit cu ostilitate în Ghencea, la meciul dintre CSA Steaua și FC Brașov.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 25 November 2022

Dan Alexa (43 de ani) a vorbit despre meciul din Ghencea, CSA Steaua și FC Brașov.

Duminică, de la ora 19:00, CSA Steaua primește vizita lui FC Brașov, în runda cu numărul 15 din Liga 2. Ultrașii „militari” și-au anunțat revenirea pe stadion.

Dan Alexa: „Adevărata Steaua este FCSB!”

„Pentru mine, adevărata Steaua este FCSB. Vreau să fiu bine înțeles, nu cunosc exact situația juridică, dar ce știu e că atunci când jucam eram adversarul echipei patronate de Gigi Becali, iar MM Stoica era acolo. Îmi este greu acum să văd altfel situația. 

Pentru mine Steaua este FCSB și îmi asum acest lucru! Un alt motiv să fiu primit cu ostilitate în Ghencea. Este posibil ca în acte CSA să fie Steaua, nu contest acest lucru, Oprița și Ogăraru sunt prietenii mei, doar că eu am jucat contra echipei patronate de Gigi Becali”, a declarat Dan Alexa potrivit Liga 2.

„Voi fi pentru prima oară pe noul stadion Steaua. Am înțeles că este o arenă excepțională, iar unde apar astfel de stadioane apare și performanța. Important este să construiască și la Brașov și la Timișoara, orașe cu tradiție în fotbal. Un stadion nou creează emulație și nu poate fi decât benefic. Pe majoritatea stadioanelor, nu doar în Ghencea, sunt primit cu ostilitate.

Mergem acolo să obținem maximum pentru a mai spera la play-off. Nu știu dacă un punct ne ajută foarte mult. Am așteptări de la jucătorii mei, vreau să joace dezinvolt și să păstrăm forma bună din ultimele partide. 

Atunci când suntem motivați și determinați putem pune probleme oricărui adversar. Vreau să văd personalitate la jucători, pentru că în astfel de meciuri îți dai seama exact la ce nivel ești și acest joc poate fi o evaluare pentru viitor”, a concluzionat Dan Alexa.

VIDEO. Dan Alexa și motivele decăderii fotbalului românesc: „Nu mai sunt banii și patronii care erau. E bine că se implică și oficialitățile”

>

Citește și alte știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.