Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Un selecționer de la Campionatul Mondial își avertizează jucătorul: „Dacă te bucuri așa, nu vei mai călca în viața ta pe un teren de fotbal!”

Luis Enrique, selecționerul naționalei Spaniei (stânga) și Ferran Torres (dreapta), extrema naționalei iberice. Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 26 November 2022

Luis Enrique (52 de ani), selecționerul naționalei Spaniei, a spus că nu îl va mai folosi pe Ferran Torres (22 de ani), extrema reprezentativei iberice, dacă se va bucura într-un anumit fel la marcarea unui gol. 

Luis Enrique: „Dacă se va bucura așa, nu va mai călca vreodată pe un teren de fotbal!”

Selecționerul „Furiei Roja” a primit o întrebare cu tâlc de la un fan, în cadrul unei transmisiuni făcute pe canalul său de Twitch. Ce ar face dacă Ferran Torres, care e într-o relația cu fiica lui Lucho, Sira Martinez, s-ar bucura la un gol cu degetul în gură și mingea sub tricou, așa cum fac jucătorii când urmează să fie tătici.

„L-aș înlocui imediat, l-aș trimite în tribune și nu ar mai călca vreodată pe un teren de fotbal”, a fost răspunsul lui Luis Enrique. 

Luis Enrique: „Ferran Torres este jucătorul cel mai asemănător mie”

Luis Enrique a fost întrebat de internauți și care jucător îi seamănă cel mai mult din actualul lot. Selecționerul Spaniei a replicat:

„Este foarte simplu. Jucătorul care-mi seamănă cel mai mult este domnul Ferran Torres. Dacă aș răspunde altfel, fiica mea ar veni și mi-ar tăia capul”, a precizat Luis Enrique., potrivit Sport Bible

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Interviu cu un ziarist român, născut în Iran, după victoria istorică obținută în fața Tării Galilor, 2-0: „Eu folosesc cuvintele pentru a-mi câștiga existența, dar acum nu le găsesc!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.