Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

El e fanul Mondialului! Gest incredibil după golul marcat de Lewandowski în Polonia - Arabia Saudită

FOTO: Colaj @Sportbible

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 26 November 2022

Un fan saudit a oferit un moment viral în timpul eșecului suferit de țara lui contra Poloniei, scor 0-2, în runda secundă a grupei C de la Campionatul Mondial de fotbal.

Susținătorii Arabiei Saudite au dominat atmosfera în timpul partidei dispute pe Education City. „Marea” alb-verde nu i-a putut purta pe elevii lui Herve Renard spre victorie, iar minutele de final au oferit și câteva scene comice.

Fan saudit, transformat după golul lui Lewandowski

În minutul 82, Robert Lewandowski a făcut 2-0, cu prima lui reușită la un Campionat Mondial. Un suporter îmbrăcat în tricoul Arabiei Saudite a sărbătorit într-un mod unic. 

S-a dezbrăcat și a rămas într-un echipament al adversarilor polonezi. Mai exact, cel cu numărul 9, purtat chiar de Lewandowski. A strigat secunde bune numele atacantului Barcelonei, sărbătorind cu ceilalți europeni din jur. 

Arabia Saudită încă speră la „optimile” Campionatului Mondial 

Victoria cu Argentina din prima rundă, scor 2-1, păstrează vii speranțele Arabiei Saudite la calificarea în optimile de finală. 

Sunt mândru de ce au făcut băieții astăzi, de atitudinea lor. Nu a murit nimeni, încă nu s-a terminat pentru noi! Avem o finală împotriva Mexicului și vom face tot posibilul. Nimeni nu e resemnat în tabăra noastră, vom lupta până în ultima secundă
- Herve Renard, selecționer Arabia Saudită

VIDEO. Interviu cu un ziarist român, născut în Iran, după victoria istorică obținută în fața Tării Galilor, 2-0: „Eu folosesc cuvintele pentru a-mi câștiga existența, dar acum nu le găsesc!”

>

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.