Stiri extrasport

Ce n-a văzut Las Vegas! Cum a putut să apară îmbrăcată Georgina Rodriguez, logodnica lui Cristiano Ronaldo

+25 Foto
Foto: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 26 November 2022

În timp ce Cristiano Ronaldo e la Campionatul Mondial din Qatar, alături de naționala Portugaliei, Georgiana Rodriguez e împreună cu cercul ei de prieteni în Las Vegas!

Iubita starului portughez se distrează în celebrul oraș american și a postat pe contul ei de Instagram câteva imagini răvășitoare, în mai multe locații din Las Vegas.

Georgina nu a ezitat să se bage la jocurile de noroc, iar ținuta cu care s-a afișat într-un cazinou a stârnit atenția tuturor celorlalți vizitatori.

Sora Georginei Rodriguez o acuză că nu o ajută cu bani

În urmă cu două săptămâni, Patricia Rodriguez, sora vitregă a Georginei Rodriguez, a apărut în presă și a acuzat-o pe jumătatea lui CR7 că nu o ajută cu bani.

„Eu sunt în ruină, dar sora mea nu mă ajută. Cel mai rău mă doare situația în care sunt copiii mei. La urma urmei, eu pot trăi cu o bucată de pâine, dar copiii mei, care îi sunt nepoți...

Uneori am ce să mănânc, alteori nu. Uneori pot plăti chiria, alteori nu. Nu mă așteptam la asta de la sora mea. Georgina, am nevoie de ajutor! Ești sora mea.

Știu că nu are nicio responsabilitate sau obligație, dar văd că ajută atâta lume. Măcar să fie solidară cu nepoții ei. Dacă nu vrea să mă ajute pe mine, măcar pe nepoții ei”, spunea Patricia, citată de Marca.

Citește și alte știri mondene:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.